اکانت جناب تقی خانی ارسال شد;;)
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام بعد ممنون از شما دوستان
بنده هم یک اکانت نیاز دارم
راه های تماس را اعلام فرماید
اطلاعات اکانت برای شما پیام خصوصی شد
۱- با ای پی ایران نرید با ای پی امریکا برید
۲- سایتی که قبلا توی یک اکانت دیگه واسش تبلیغ شده رو دوباره تبلیغ نکنید این کارو کنید اکانت رو میبنده گوگل
۳- اگر کردیت کارت امارات دارین ۱۰ دلار هم اگر توش بریزید اعتبار اکانت بیشتر میشه و تبلیغ رو سریع تر قرار میده
۴- معمولا واسه اکانت های جدید حدود ۲۴ ساعت طول میکشه تا اکسپت کنه هر درخاست رو
۵- تعداد کی ورد هارو کم بزارید تا سریع تر فعال شه و محتوای سایتتون باید با کی ورد هایی که زدین بخونه اگه نخونه و دروغی باشه اکانت رو سازپند میکنه
۶- برای نمایش تبلیغ برای ایرانی ها موقع ساخت تبلیغ بزنید کشور مورد نظر همه ی کشور ها و زبان رو هم بزنید همه زبان ها و کی وورد های فارسی به کار ببرید
اینجوری برای فارسی زبان ها نمایش داده میشه
اگر با در نظر گرفتن همه موارد باز هم گوگل بتون گیر داد و اکانت رو بست مشکلی با پس گرفتن اکانت نیست
از یک سایت واسطه استفاده کنید مثلا به سایت دیگه ای که داخلش کلی کلمه کلیدی معتبر هست و محتوا هم داره بلاش ی لینک بزارید که برای ورود به سایت اینجا کلیک کنید
خیلی از فروشنده های چیز پی ان این کارو میکنن
البته پارک دومین هم جواب داده ولی بیشتر تو اکانت های معتبر
البته من خودم قبلا ی کدی زده بودم اگر طرف از ایران بود یعنی با ای پی ایران و زبان فارسی کی بورد میومد تو سایت ری دایرکت میشود تو سایت اصلی ولی واسه دیگر ای پی ها یک سایت کامل رو نشون میدادم
اگه اکانت را 10 $ شارژ کنیم امکانش هست محدودیتی که فرمودید (سایت نباید قبلا تبلیغ شده باشه) برداشته بشه؟
هر شخصی فقط می تواند یک اکانت را پرداخت کند
در صورتی که گوگل متوجه این کار بشه تمامی اکانت ها رو می بنده
یک نگاهی به قوانین ادوردز گوگل بندازید ;)
https://adwords.google.com/select/tsandcsfinder
سلام
اگر با پرداخت هزینه بعد از فعال شدن تبلیغ مشکلی ندارید برای بنده هم ارسال کنید