روی همون سرورهایی که دیدین این شل نمیتونه کاری کنه ادمینش نمیتونه بهتون توضیح بده که چیکار کرده؟
نمایش نسخه قابل چاپ
روی همون سرورهایی که دیدین این شل نمیتونه کاری کنه ادمینش نمیتونه بهتون توضیح بده که چیکار کرده؟
خواهش می کنم :)
نکته اول شما فانکشن هایی که من گفتم را ببند اگر دیدی "موارد کودکانه" هست بیا بگو من یک ماه شبانه روز پای سرور شما وای میستم هر فایلی اپلود کردن خودم با چشم بررسی میکنم :دی
1- فانکشن gzinflate را که bold هم کردم اگر ببندی دیگه شل از حالت کد شده خارج نمیشه که بخواد اجرا بشه ! این دلیل اول که شل از کار میوفته !
این هم اجراش روی سرور !
2- بافرض اینکه این فانکشن ها را هم نبندید و شل کار کنه ، open_base را تنظیم کنید و شل را اجرا کنید ! از مسیری که در open_base مجاز تعیین کردید خارج نمیتونه بشه این هم نمونه اجرا روی سرور !کد PHP:
Warning: gzinflate() has been disabled for security reasons in ****\th3.php on line 1496
3- شما میگی :کد:Can't open folder
بله عزیزم شلی که شما فرستادی برای تست یک برنامه php هست و مثل تمام فایل های php مجاز به ویرایش و حذف فایل هایی که در اکنت خودش باشه هست ! ولی درستش این هست که به اکنت خودش دسترسی داشته باشه و به خارج از اکنت خودش دسترسی نداشته باشه که با تنظیماتی که گفتم و دوستان دیگه هم گفتند این محدودیت ایجاد میشه :)نقل قول:
هم شل قادر به ویرایش و حذف فایل های موجود در اکانتی که روش آپلود شده هست
من از شما عذر میخوام . من این قسمت آخر رو امتحان نکرده بودم ، الان امتحان کردم و روی شل جواب داد یعنی جلو خواندن سورس رو گرفت . من این رو نسبت به سایر شل های php هم تست خواهم کرد و نتیجه رو داخل همین تاپیک میزارم تا همه دوستان استفاده کنند . از شما بابت این راهنمایی سپاسگزارم .
من در بعضی سرورها دیدم که این فایل شل میتونه لیست موارد رو بخونه و در بالاترین حد نفوذ فقط اونا رو دانلود کنه ولی نمیتونه چیزی آپلود ، حذف یا و ادیت کنه ، یعنی من فکر میکنم در واقع مجوز ادیت فایل فقط تحت cpanel و ftp صادر شده و کلا از طریق وب نشه فایل ویرایش کرد . فکر میکنید اینجوری هست یا اینکه حالت خاصی داره که مخصوص شل ها تنظیم شده ؟
با درود و احترام
دوست عزیز من از فانکشن gzinflate استفاده کردم کارکرد اما متاسانه تمامی بازدید های نیوک صفر شدند میشه بگشد باید چه کاری انجام دهم تا درست شود؟
با تشکر
منم با همین مشکلروبرو شدم :(
دوست عزیز مقوله ی امنیت کار پیچیده ای هست که نیاز به دانش روز داره و یه امنیت کار باید از یه هکر یه گام جلوتر باشه میتونم کمکتون کنم بهم پ.خ بدید