وردپرس از همین سیستم که گفتی استفاده میکنه یعنی جلو nginx هست. سرور دیگه نمیدونم چیه.
نمایش نسخه قابل چاپ
وردپرس از همین سیستم که گفتی استفاده میکنه یعنی جلو nginx هست. سرور دیگه نمیدونم چیه.
منظورم سایت wordpress.com بود. ولی کلا این سرور با ruby و php خیلی خوب کار میکنه
منظورتون از حالت آزمایشگاهی چیه؟
ما روی همین سرور ها که داریم آپاچی رو تست کردیم!
هر کامپیوتر مثل یک آزمایشگاه هستش!
یک سرور میریزید و روش وردپرس میریزید(یا جوملا یا هرچی) بعد با ab روش فشار میزارید. این فایده نداره، اینطوری شما وردپرس خالی رو تست کردید نه وردپرس با 1000 پست و 20 تا پلاگین .
راه درست این هست که مثل این دوستمون یک سایت که داره کار میکنه رو بردارید آپاچی رو قطع کنید و یک چیز دیگه بزارید جاش بعد ببینید تو مصرف رم، سی پی یو و سرعت لود چقدر تاثیر گذاشت. من خودم 2 تا سایت داشتم که آپاچی سرور رو میخابوند ولی بردم رو nginx و خیلی عالی کار کرد، بعدا تعداد کاربرا 2-3 برابر شد و فقط یکم رم رو زیاد کردم.
من سرورهای دیگه رو تست نکردم.
ربطی نداره پورتال چی باشه کلا انجین ایکس pbhrg 1/8 آپاچی عمل می کنه در سایت واقعی نتایج تست شد
برای هر 1.4 ثانیه یک ویزینور نتایح زیر بدست آمد : توجه ویزیتورها واقعی هستند و بهترین بنچ مارک هم همین هست :
apache memcached fastcgi RESULT:
لود بالانسینگ 4 تا 8
nginxg fastcgi memcached
لود بالانسینگ 0.4 تا 1.6
ضمنا دوستان که گفتند نگهداریش سخته :
ربطی نداشت دوست عزیز نگهداری نمی خواهد وقتی کانفیگ خوب باشه اتفاقی نمی افته چرا سرویسش استاپ میشود؟=خوب وقتی مصرف رم و سی پی یو بالاتر رود و به انتهای ممکن رود یا سرور هنگ خواهد کرد یا اصولا مدیر سرور شمارو استاپ خواهد کرد.
دوست عزیز انجین ایکس مانند اتومبیلی است که تا زمانی که بنزین هست و پاروی پدال هست جلو می رود اما اگر کسی ترمز را بزند و به درخت بخورد مشکل از انجین ایکس یا اتومبیل نخواهد بود.
مواردی در تنظیمات انجین ایکس هست که به دلیل اهمیت نمی توانم در اینجا مطرح کنم اما بطور رایگان انجین ایکس شمارو tune می کنم سپس خودتان نتیجه را ببینید.