پاسخ : ssl و certificate در میکروتیک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nightman
نه بعضی از شرکت ها برای دامنه ای ار هم میدن این امکان فراهم شده شما که فروشنده هستین دیگه باید بدونید دیگه
شرکت های چینی و ... ارائه میدن ، اولش هم عرض کردم ، گواهینامه معتبر یعنی godaddy , geotrust , comodo , verisign و ...
موفق باشید
ممنون از همه ی دوستان باباته جوابتون اما من دنباله راهی هستم که جوری sstp روی میکروتیک config کنیم که نیاز نباشه user مقابل واسه conect شدن روه سیستم خودش عملی انجام بده . چون من دیدم بضی conection ها فقط کافی هست که تیک sstp رو بزنید و به راحتی وصل میشه . ممنون اگه کسی بلد باشه لطفآ راهنمایی کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad_server
ممنون از همه ی دوستان باباته جوابتون اما من دنباله راهی هستم که جوری sstp روی میکروتیک config کنیم که نیاز نباشه user مقابل واسه conect شدن روه سیستم خودش عملی انجام بده . چون من دیدم بضی conection ها فقط کافی هست که تیک sstp رو بزنید و به راحتی وصل میشه . ممنون اگه کسی بلد باشه لطفآ راهنمایی کنه
دوست عزیز همونطور که Mohammad_reza هم گفت باید ssl valid تهیه کنید.
اونوقت دیگه نیاز نیست یوزر به جز کانکشن برنامه دیگه ای رو اجرا کنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad_server
برخی از SSL ها که دوستان با قیمت پایین ارائه میدهند ، SSL Valid نیست ، یعنی یک شرکت معتبر اونو تأیید نمی کنه و احتیاجه که کاربر با اجرای یک فایل روی سیستمش خودش بصورت دستی اونو تأیید کنه. اما با داشتن یک SSL Valid با هزینه کمی بیشتر ، می تونید امنیت بیشتر و دردسر کمتری به کاربراتون هدیه بدید.
سلام برای دریافت ssl روی سرور های ایران
چی کار باید کرد