اين كه دقیقا سیستم بلاگفا هست .
شما چرا از سیستم وبلاگدهی قدرتمند و رایگان وردپرس (قالب های رایگان , افزونه های رایگان و ...) استفاده نمی کنید !!!
نمایش نسخه قابل چاپ
8-|یک تست کردم راه اندازیش هم کردم قالب که روش نصب میکنم کار نمیکنه نمیدونم چه افزونه ایی میخواد درضمن دوست عزیز نه سیستم یاسی بلاگ هست ! اگه توجه کنین ولی با بلاگفا مو نمیزنه
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
میگم بچه ها کسی پیشنهاد خوب برای راه اندازی سایت داره ؟ البته با اسکریپت اختصاصی یک سایت کاملا کمیاب مثل cloob aparat vcp
نه قالب خود سایت رو میگم!
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
آقا وردپرس ولللش :d کسی اسکریپت مینویسه آیدی پ خ کنه حرفیییییی باشه
وبلاگدهی -- » Account Suspended
padina.ir
mohsendavari.com
سیستم سرزمین بلاگ که درواقع مثل همون یاسی بلاگ هست با همین قالب بلاگفا که روش به طور پیش فرض هست میتونم با قیمت 20 تومن خدمتتون ارائه کنم.خواستید پ.خ کنید
سلام به دوستان
یکی از بهترین سیستم های وبلاگدهی رایگان با مدیریت بسیار ساده و فوق العاده : اسکریپت وبلاگ دهی کردی بلاگ
موفق باشید
عزیز این سیستم نال شده هست یا اینکه خودتون نوشتید؟!
و قیمت و نصب را خودتون انجام می دید ؟
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:55 PM ----------
یاسی بلاگ که نال شده که
اگه نال نشدش را داری باشه من خریدارم>:d<
باران بلاگ مشابه یاسی بلاگ نیست تو امکانات سایت وارد بشین میبینید ، سیستم بک آپ داره و یا حتی وبلاگ های سیستم های دیگه رو فقط با وارد کردن اسمش میشه انتقال داد به باران بلاگ و یه سری امکانات دیگه که وارد سیستم بشید میبینید.
من قبلا یک وبلاگ در این سیستم داشتم...
من می توتنم اختصاصی بنویسم ولی قیمت هامون از حداقل 800 تومان شروع می شه به بالا
تمایل داشتید تماس بگیرید صحبت کنیم
09196292596