فايده اي نداره دوست من يه كمك درست بكنيد كارم لنگه سايتم 4هفته هست تعطيله امارم صفر شد كمكم كنيد
نمایش نسخه قابل چاپ
فايده اي نداره دوست من يه كمك درست بكنيد كارم لنگه سايتم 4هفته هست تعطيله امارم صفر شد كمكم كنيد
شما فایل دیتابیس رو بوسیله نرم افزار دانلود نرم افزار فشرده ساز 7Zip 9.20 Final فشرده کنید به فرمت gzip فکر کنم حجمش بشه 3مگابایت اگر فشرده کنید سپس ایمپورت کنید
اگر بازم مشکلت حل نشده بنده بدون هیچ چشم داشتی برات ردیفش می کنم
دوست عزیز شما full backup گرفتید یا فقط از sql database بکاپ گرفتید ؟
باسلام چهار تا فايل تو پوشهmysql وجود داشت كه من فقط يكي رو كه بيشترين حجمو داشت تونستم زيپ كنم وبا موفقيت ايمپورت كنم سه تا فايل ديگه رو ايمپورت ميكردم با اين ارور مواجه ميشدم
Error
SQL query:
--
-- Current Database: `dl20_wp`
--
CREATE DATABASE /*!32312 IF NOT EXISTS*/ `dl20_wp` /*!40100 DEFAULT CHARACTER SET latin1 */;
MySQL said: http://46.4.12.119:2082/cpsess629445...img/b_help.png
#1044 - Access denied for user 'twdlir'@'localhost' to database 'dl20_wp'
یعنی فقط از دیتابیس بکاپ دارید ؟ فایل ها رو ندارید ؟
چرا من فول بكاپ دارم از كل سايت
يكي نيست كمك كنه فك كنم بايد از صفر شروع كنم سالها زحمتم رو اين هاست لعنتي از بين رفت وسايتم كه فقط يه بكاپ ازش برام مونده بود اونم ديگه پريد كلي زحمتم پريد
باسلام به شما دوست عزيز وتشكر از شما من از صفر شروع كردم به نوشتن وديگه فايده اي نداره اما يه هاست ديگه دارم كهباهاش كار نميكنم همين روزها هم تموم ميشه 1سالش اگه كسي بلده اموزش بده براي يادگيري خودم كه چطور بكاپو اجرا كنم شايد بعد به دردم خورد ودر چنين مواقعي كلي زحماتم بر باد نره ممنون