پاسخ : وجود مشکل در یاهو !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
ابن با یک برنامه کوچیک به نامه Y!Boots Messy 11 Status Hack هست که انجام میدن و برای یاهو مسنجر 11 هست
برای حل مشکل میتوانید ورژن یاهو خود را عوض کنید
شرکت یاهو بعد از فهمیدن این باگ توی ورژن 11 دست بکار شد و ورژن بعدی خود را ارایه داد .. ولی من پیشنهاد میکنم از ورژن جدید استفاده نکنید
چون این هم معلوم نیست چی باگ ی داره به نظر من همه دوستان از ورژن 10 استفاده کنن که خیلی خوب و عالی هست از هر نظر
و اگه مدیران محترم اجازه داد من این برنامه که این کار را میکنه همراه با آموزش برای دوستان میزارم
موفق باشید:67:
نرم افزار رو دانلود کردم ولی موقعی که میخوام استاتوس رو عوض کنم البته مال خودمو واسه امتحان من مثل بعضیا بی جنبه نیستم
یه پنجره باز میشه که میگه یه فایل رو انتخاب کن ( پنجره open ) چه فایلی رو باید انتخاب کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2vooroojak
نرم افزار رو دانلود کردم ولی موقعی که میخوام استاتوس رو عوض کنم البته مال خودمو واسه امتحان من مثل بعضیا بی جنبه نیستم
یه پنجره باز میشه که میگه یه فایل رو انتخاب کن ( پنجره open ) چه فایلی رو باید انتخاب کنم؟
اونجا .. یک عکس انتخاب کنید و تموم :d
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mehdi_Enter
اونجا .. یک عکس انتخاب کنید و تموم :d
موفق باشید
حتی اگر فایل رو قبول هم نکنه باز هم عوض میشه 8-}8-}
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
the_coder
سلام
ظاهرا این ضعف امنیتی روی یاهو ورژن 11 هست
فعلا یاهو خودتون رو به 9 تغییر دهید
in ye bug hastesh vase Yim11 ke bazi ha ba barname packet hay miferestan ke baes mishe bedone ejaze shoma status shoma avaz beshe felan ham hich rahi nadare beghir az estefade az yahoo 10 ya nimbuzz va barname hay mesle in
vaghan motasefam vase bazi ha ke oghde hacker shodan ro daran vali ba barname ino on damad mishan
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2vooroojak
حتی اگر فایل رو قبول هم نکنه باز هم عوض میشه 8-}8-}
بله اجرا میشه ولی باید 100% بفهمید که صفحه پیام طرف باز هست یعنی باید یک صفحه پیغام باز شه
اگه کار نکرد با یه آیدی دیگه به طرف پیغام دهید که یک صفحه پیام باز شه .. صفحه پیام که باز شد .. فایل را ارسال کنید تا اجرا شه
توی ورژن 11 هم فقط اینجور جواب میده که اصلان صفحه پیام باز نباشه که اونم معلوم نمیشه دیدی طرف اول پیام داد و بعد اجرا کرد:d
موفق باشید