راه های زیادی برای اطمینان هست ... فکر کنم مهمترین روش تجربه خرید مشتری های همون جایی هست که دارید ازشون هاست می گیرید و امکاناتی که ارائه می دند و مسائلی از این دست.
در ضمن اگر هاست خوب می خواید بنده در خدمت هستم .. با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
راه های زیادی برای اطمینان هست ... فکر کنم مهمترین روش تجربه خرید مشتری های همون جایی هست که دارید ازشون هاست می گیرید و امکاناتی که ارائه می دند و مسائلی از این دست.
در ضمن اگر هاست خوب می خواید بنده در خدمت هستم .. با تشکر
سلام من یک شرکت خوب میشناسم
اما برای اینکه جنبه تبلیغات نشه بین همکاران شما در یاهو پی ام بدین تا معرفی کنم
همون طور که دوستان گفتند:
اولh اینکه در مورد چیزهایی که نگران شون هستین قرار داد ببندین، یعنی تو قرارداد ذکر کنین که مثلا آپ تایم باید حداقل فلان قدر باشه و اگه نبود فلان ...
دوما از مشتری ها سوال کنید، اغلب توی سایت هاشون یه لیست از مشتری ها ارائه میدن و همهی سایتهای مشتری ها هم تماس با ما داره! البته از چندتاشون سوال کنید که مطمئن بشید
سوما اگه سایت تون خیلی مهم هست و ... می تونید اول یه سایت آزمایشی رو هاست کوچولو(مثلا 50 مگ) ازشون بگیرید و ببینید کیفیت چطوره
چهارما میتونید از سایتهایی که آپ تایم و غیره را چک میکنند کمک بگیرید و یه مدت چک کنید
پنجما پشتیبانی رو ملاک مهمی قرار بدین، خیلی از شرکتها ثبت شده هستند و قرارداد می بندن و عمل هم میکنند اما برای پشیبانی باید کلی مراحل طی کنید، منشی وصل میکنه به مسوول فلان قسمت اونم نمیدونم وصل میکنه به پشتیبان فلان قسمت و آخر سر هم جوابی که مشکل شما رو حل کنه بهتون نمیدن! یکی هم فقط یه نفر توش کار میکنه هر موقع زنگ میزنید کامل کامل راهنمایی تون میکنه، یا مثلا پشتیبانی آنلاین و ... . منظورم این هست که پشتیبانی رو جدی بگیرید و حتی میتونید تو قرارداد بیارید. البته برای پشتیبانی خوب باید هزنیه خوب هم بدید.
ششما تفاوت قیمت ها از تفاوت قیمت سرورها از هزینههایی که افراد میکنن و ... ناشی میشه. فقط هم تو بازار هاست نیست همه جا هست! مثلا یه فروشگاه لباس که یه ساختمون چند صد متری چند طبقه داره باید سود سرمایه خوابیده تو اون ساختمون رو در بیاره و طبیعتا قیمتش با یه مغازه کوچیک یه گوشه شهر فرق میکنه! یه شرکت که چند تا پشتیبان داره باید حقوق شون رو بده باید مالیات بده و .. و من نوعی که شرکت ثبت شده نیستم مالیات نمیدم، دفتر ندارم، حقوق کارمند و ... نمیدم و ... البته یه بخشی هم به انصاف آدمها بر میگرده!
هفتما جمع بندی نهایی با توجه به نیازهای شما هست. مثلا یه موقع شما یه وبلاگ میخواید نه پشتیبانی خاصی لازم دارید(فوقش همون اول که میخواید وردپرس نصب کنید لازم دارید که اول همه مشتری رو تحویل میگیرن!) نه یه دان تایم مختصر مشکلی ایجاد میکنه، یه موقع یه سایت هست که باید حتما بالا باشه ، یه موقع یه سایت هست که هر روز یه موردی ایجاد میشه و به راهنمایی و پشتیبانی نیاز پیدا میکنید و ...
امید وارم از این پست من دوستان ناراحت نشن .
یکی میاد یک سوالی میکنه تا ابهامات اش رفع شه ولی به جای اینکه جواب دقیق داده بشه دوستان پست میدن به ما اعتماد کنید یا مشتری میدم بپرسید فکر کنم هدف دوستمون از این سوال بیشتر گرفتن جواب برای سوال شون هست نه خرید از دوستان .
جواب سوال :
راه های زیادی وجود داره ، یک شرکت یا سایت بسته به پشتیبانی که میده و اعتباری که داره ضمینه اعتماد برای خریدار رو فراهم میکنه وقتی سایت میزبان پیشتیبانی آنلاین خوبی داره برخورد با مشتری و سابقه قابل قبول داره ، مشتری راضی هست و از پایداری سرور خوبی برخرداره. میشه روی خرید روش حساب باز کرد و با یک جستجو توی سایت ها و صحبت کردن با مشتری هاشون قانع شد.
قرارد داد رسمی هم ملاک هست.
حتی میتونید از روی تاریخ ثبت دامنه و موارد دیگه هم در مورد سایت مربوطه تحقیق کنید. در کل بستگی به خریدار داره و کلا توی محیط اینترنت ریسک کار یکم بالاست.
می بخشید می تونید چند تا از این سایتهایی که آپ تایم رو چک می کنن به من معرفی کنید؟
و اینکه سایت یا مرجعی وجود داره که مطمئن شیم طرف هاست وارز به ما میده؟
با تشکر
ما تا حالا توی هیچ جای نیا ندیده بودیم که مشتری مفاد قرارداد رو تعیین کنه ... اون چیزی که تو تمام دنیا و من جمله شرکت های بزرگ ایرانی هست اینه که توی یه صفحه ایی به نام Terms Of Use قرارداد و شرایط سرویس رو می نویسند و اون رو ملاک عمل قرار می دند.
من به عنوان یه دوست و نه یه تامین کننده فضا این نصیحت رو به همه کسایی که دنبال هاست هستند رو می کنم :
- از هاستی سرویس بخرید که لااقل بازپرداخت بی قید و شرط وجه توی یک ماه رو داشته باشه. (بی قید و شرط)
- یا لااقل پرداخت ماهیانه داشته باشه
پرداخت ماهیانه موقعی خیلی کمک می کنه که شما پایبند به یه هاستی نمی شید و هر وقت خواستید می تونید کنسل کنید.
- همیشه از دیتا های خودتون بک آپ بگیرید و همین طور هر از چند گاهی از هاست بخواید بک آپ شما رو برگردونه ؛ این طوری می فهمید که اصلا بک آپ می گیرند یا نه ! اگر می گیرند چه قدر به روزه ! (البته قبلش خودتون بک آپ داشته باشید) ، در ضمن اصولا مسئولیت بک اپ معمولا با خود کاربر هست. به دردسرش هم نمی ارزه ، پس تتبلی نکنید و مخصوصا از دیتابیس رو فراموش نکنید.
- تعداد و مشتری ها و سابقه یک شرط لازم (نسبتا لازم) برای هاست هست اما قابل اتکا نیست.
- برخورد اولیه (قبل از خرید) با هاست (تلفنی یا چت) خیلی مهمه ، کوچکترین تندی نشانه بدی خواهد بود (چون هنوز که خرید نکردید اینطوری هستند ، وای به حال بعدش) ؛ در زمان خرید (ماهانه یا تست) برخوردشون رو بسنجید.
- سعی کنید با ابتکار خودتون حوصله و انصاف مسئولین هاست یا تیم پشتیبانی رو بسنجید.
- اگر دیدید کسی تو کارش دروغ هست (هر وقت متوجه شدید) اون جا رو ترک کنید. (در دنیای امروز دروغگویی نشانه ضعف هست ؛ خارج از بحث های دینی و اخلاقی)
- موارد دیگه هم خودتون بهتر می دونید ، آپ تایم و ...
به عنوان مثال می تونید از http://www.siteuptime.com استفاده کنید .امکانات خوبی میده امکاناتی که کمتر سرویس اون رو رایگان میده البته خود siteuptime.com هم قبلا کاملا رایگان بود ولی الان به مدت 30 روز رایگان هست . از چند نقطه جهان (San Francisco و Chicago و New York و London و Hong Kong ) مونیتور و گزارش میده !
البته سرویس http://basicstate.com از سرویس بالا پیشرفته تر هست و رایگان ! پیشنهاد می کنم هر دو مورد رو تست کنید.
موفق باشید
http://www.nikanhost.com/
به نظر من آقاي ميرزاخواني معتبر هستند. اما نميدونم شركت هستند يا نه.
اگه سرور يا vps ميخواييد ايشون معتبرند. هاست اما ازشون نشنيدم كسي تا حالا گرفته باشه :d (قيمتاش ....:65:)
برای اطمینان :
رزومه کاری اون شرکت + بستن قرار داد + شفاف سازی
در مورد اختلاف قیمت ها هم همونطور که دوستا نگفتن :
به علت اینکه از منابع مختلفی تامین میشه ( یکی سرورش کاناداست یکی هلند یکی چین ) و اینکه مبالغ مختلفی
به سرور ها پرداخت میشه
+
یه حالتی هم هست که طرف داره قرار دادش با سرور تموم میشه و کلی هم هاست مونده رو دستش !
پس میاد قیمت خیلی پایین میده ! و خیلی چیزهای دیگه !
متاسفانه اقدام بعضی ها باعث چنین بی اعتمادی شده است .
ابتدا پیش از خرید شما یک بررسی کامل انجام میدید .
این بررسی شامل مدت زمان فعال بودن سرور ( uptime ) ، درخواست لیست مشتریان آن شرکت ، مدت زمان تاسیس آن شرکت میشود ( اینکه آن شرکت هم واقعا شرکت باشه رو هم اگه خواستی میتونی مطمئن بشی ) . گفتگو با چند نفر از مشتریان آنها خواهد بود .
عدم درخواست سرویس از هاستینگ های تازه به دوران رسیده و آماتور .
میتونید از هاستینگ های شهر خودتون هم استفاده کنید .
مواردی که باعث امنیت خاطر شما از لحاظ پیگیری قانونی در صورت عدم پایبندی به تعهدات خواهد شد :
1- درخواست فاکتور . با این کار شما سند دریافت سرویس و پرداخت وجه را بدست میاورید .
2- درخواست رونوشتی از قرارداد . با این کار هردو طرف متعهد به انجام مسئولیتی خواهند شد .