سلام.
دوستان با نظر مصطفی موافق هستم؛
و از 724server عزیز هم یک سوال دارم:
تنها کسی که در این دیتاسنتر هست Jelle هست؟ انصافا؟
موفق باشید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
دوستان با نظر مصطفی موافق هستم؛
و از 724server عزیز هم یک سوال دارم:
موفق باشید.
باسلام
بله بنده هم با خیلی از شرکتها رابطه دوستانه دارم ولی روابط دوستانه و تجارت از هم جدا هستند.نقل قول:
دوست گرامی رابطه من و jelle بیشتر از هر چیزی رابطه دوستانست و به 6 سال پیش بر می گرده ، ایشون حتی زمانی هم که من سروری اونجا نداشتم با من در ارتباط بودن .
مسلما شما بعد از 6 سال با دوستتون راحت تر صحبت می کنید .
بنده با لحنی که مثلا شب قبل رییس یک شرکت رو در یک رستوران دیدم و باهاش خوش و بش کردم نمیام فرداش در روز کاری با همون لحن با طرفم صبحت کنم.
البته متذکر میشم این گونه رفتار میباشد که فرق بین شرکتها رو تعیین میکند.
موفق باشید
سلامنقل قول:
عرض ادب و سلام خدمت همه دوستان
من چند نکته رو راجع به این موضوع باید ذکر کنم .
1- متاسفانه بسیاری از کاربرای ایرانی از vps و یا *** برای خراب کاری در سایتهای مختلف استفاده می کنند و این یک رویه برای اونها شده ، سرور بوست روی این فعالیتها به شدت حساس هست ، به طور مثال با ip های یکی از vps ها به سایت یکی از بانکها حمله کرده بودند که روی این موارد سروربوست حساس هست .
2- مشکل بوت نت عموما بر روی ویندوز 2003 اتقاق می افته که احتمالا ضعف از این سیستم عامل هست .
3- با توجه به مشکلاتی که کاربرای ایرانی به وجود می آورند ، پیشنهاد می کنم چناچه کاربران سرورهای مجازی شما سرورها را برای ایجاد *** استفاده می کنند از سرور بوست سرور تهیه نکنید .
چناچه سوالی باقی مونده باشه در همین تاپیک پاسخ خواهم داد .
من که حرفی واسه گفتن نداره , هرکس هر اسپمی داره بیاد بده :D
همینقدر بگم که دیتاسنتر به این حساسی ندیده بودم
یک سرورمجازی سه ماه روی سوئیس بود هیچ اخطاری دریافت نکرد , کاربر رضایت کامل داشت
به درخواست کاربر انتقال دادیم به هلند , دوبار ip بلوک شد , در انتها مجدد برگشت روی سوئیس
بگذریم , این هم تجربه ای بود
موفق باشید
سلام.
http://www.webhostingtalk.ir/f55/291...tml#post278143
This guy has 2 servers....
از شرکتی (!) که خیلی راحت اطلاعات و حریم خصوصی افراد رو در اختیار افراد قرار میدهد دیدن این مورد خیلی دور از انتظار نیست.
----نقل قول:
من هیچ سرویسی از دیتاسنتر مذکور ندارم و اطمینان دارم که هر دیتاسنتر قوانین خودش رو داره ولی بعضی از قوانین به صورت عمومی برای تمام شرکت های سرویس دهنده در سراسر دنیا apply میشه که اون هم customer privacy هست!
دیتاسنتر نیست.نقل قول:
عمدتا کار هارا ایشان با لحن خوش و توجه به قوانین بین المللی انجام میدهند.
با تشکر.
آخر سر به تفاهم نرسیدید؟
این همه بحث رو پیچوندید کلا در یک کلام می گفتید این دیتا سنتر برای وی پی مشکل داره(ویندوز)
البته بگزریم از لحن جالب ایشون(hi man...:71:)
فارسی ساز مشکل داره :D
?????????????????????????????????????????????????? ????
Server Boost B.V. - Portal Home
این دیتاسنتر اصلا به درد ارائه سرور مجازی نمی خوره من قبل از خرید وارز هاست درباره ی این موضوع به ایشون اطلاع داده بودم اگر یادشون باشه
درود
اگر کسی بتونه در مورد sinkhole http dron توضیحاتی بده واقعا ممنون میشم
حتی روی دیتاسنتر netrouting هم این مشکل رو دارم البته شعورشون بیشتر از اونیه که سریع بگیرن آی پی نال روت کنن و از این نظر واقعا راضی هستم...
این سه کلمه رو فقط توی دیتاسنتر های هلندی تا حالا شنیدم و روی هیچ دیتاسنتر دیگه ای چنین موردی مشاهده نکردم
فکر میکنم منظور فعالیت های مخرب در شبکه هست (botnet)که به وبسرور مربوط میشه.
من بیشتر روی سرور های میکروتیک این مشکل رو دارم
متاسفانه Source Address متغییر هست و Destination Address 80 هست.
آیا کسی راه حلی برای حل مشکل botnet روی سرور هایی که برای شبکه مجازی استفاده میشند داره؟
من ماهیانه حدود 10 تا ریپورت در این خصوص دریافت میکنم که باعث میشه مجبور به انتقال سرور ها به سایر کشور ها بشیم...
این مسئله تا جایی پیش رفته که ممکنه سرورهای هلند رو کاملا به یک کشور دیگه منتقل کنیم...