اگر انتخابتGiga - Internathional
و هتزنر هست Giga - Internathional
را بیخال بشو و هتزنر بچسب
وگرنه که باز انتخابهای بهتری دارید البته باید تصمیمت بگیری که اروپا باشه یا امریکا باشه سرورت
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر انتخابتGiga - Internathional
و هتزنر هست Giga - Internathional
را بیخال بشو و هتزنر بچسب
وگرنه که باز انتخابهای بهتری دارید البته باید تصمیمت بگیری که اروپا باشه یا امریکا باشه سرورت
هتزنر انلاین انتخاب مناسبتری نسبت به گیگااینترنشنال هست
اروپا و آمریکا نباشه بهتره ، حوصله این که یک روز بیام ببینم سرور رو خاموش و تخریم کردن ما رو ندارم ، البته خوب شنیدم هلند لیزوب هم اینطور است (خودم روش هستم) اما در کل یک دیتاسنتری اگه بتونید معرفی کنید که کار من رو در زمینه VPS با Open VZ راه بندازه و سرور هاش DEsktop نباشن و هزینش هم کلا بالای 250 تومن نره خیلی عالی هست . به اسپم هم کاری نداشته باشه و IP به اسم ثبت کنه که عالی تر هست .
خوب المان هم اروپا هست دیگه گیگا و هتزنر هم جفتشون مال المان هستنقل قول:
اروپا و آمریکا نباشه بهتره ،
اگر میخواهی که دسکتاپ نباشه از سورهای سوییس بگیر سرورها هم سوپر میکرو هستند و جزو گرید وان هستش سوپر میکرو
در مورد اسپم هم حتی درپیتترین دیتا سنتر به اسپم گیرمیدن و هیچ دیتا سنتری به اسپم رحم نمیکنه و جریمه خواهد داشت و حتی ممکنه سرور اصلی ببندین
پس اگر دنبال جایی هستی که با اسپم مشکل نداره نگرد نیست پیدا کردی معرفی کنی کل هاستنگها و سرور فورشها چه اختتصی چه مجازی دعات میکنند یه شرینی خوب هم برات درنظر میگیرند
اشتباه تایپ بود همون آمریکا منظورم هست ، :55:
velia.net هم با اسپم کاری نداره و IP به اسم هم می زنه ، نمی دونم در موردش چیزی می دونید یا نه ؟؟
غیر ممکنه هست مطمنا اینطوری نیست و شما سررو داشته باشید و اسپم کنه حتما برخورد میکنند میتوندی امتحان کنید و ببینید
نه در اون حد ، تخلف که بشه سرور خاموش نمی کنه و جزیمه کنه ، مثل گیگا !
لا اقل یک اخطاری می ده و بعد می گه اون vps رو خاموش کن همین
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
باز می گم اگر شما بیشتر در موردش می دونید بگید ، من زیاد هم نمی شناسمش .
سلام
درسته که اسپم رو توی هیچ دیتاسنتری (حتی دیتاسنتر های وارز) مستقیما نمیگن که که مجازه
اما بعضی دیتاسنتر ها حساسیتشون روی این موضوع خیلی کمه
مثلا velia چون میل Abuse میل خود شماست ، مستقیما به ایمیل شما میاد و کاری به اونا نداره مگر موارد خیلی خاص
یا ecatel که اونم خیلی خیلی کم حساسه عملا می تونم بگم برخوردی نمی کنه باهاتون
پس با این حساب ما از همون Velia می گیریم تا ببینیم چه جور با ما راه میاد و مشکلی نباشه رو همون فعالیت می کنیم . خیلی متشکر از همه دوستان این مشکخصاتی که در Velia زدم خوب هست ؟
http://up.usblog.ir/images/x7pgnzkf5sfyj7s3ijd.jpg
فقط بهشون بگید ای پی از این رنج نباشه : 85.195.85....
چون این رنج روی پارس انلاین مورد داره
اینجا هم لطفا اعلام کنید : http://www.webhostingtalk.ir/f34/31290/