پاسخ : دو درخواست از میزبان و پاسخ میزبان ( شما داور )
درباره ی درخواست نخست شاید درست باشد . میگویم شاید چون اینجا ایران است و مردم دسترسی به نت چند مگابیتی ندارند پس بارگذاری ( آپلود ) یک فایل چند مگابایتی زمان میبرد . کاری که برای مدیر سرور کمتر از 30 ثانیه زمان میبرد . پس این یک وظیفه نیست لاکن خدمتی است که از نگر بنده باید میزبانان ایرانی بر دوش بگیرند . ----------------------------------- درباره ی SSH : چرا بنده نباید دسترسی به اکانتم داشته باشم ؟ اینکه مدیر سرور نمیتواند دسترسی به فایلهای مهم سیستم را تنها به کاربر root محدود کند یا به بنده تنها دسترسی به پوشه خانگی خودم بدهد مشکل از بنده است یا مدیر خادم ؟ ---------------------------------- درباره ی دسترسی به MYSQL از راه دور : یکی از دوستان فرمودند از سی پنل میتوانید دسترسی بگیرید . شما درست نخواندید پاسخ میزبان را که گفتند : (( پورت 3306 هست که از راه دور باز نیست امکان باز کردن هم وجود ندارد)) چرا بنده نباید از راه دور به MYSQL دست بیابم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
doomhammer65ir
درباره ی درخواست نخست شاید درست باشد . میگویم شاید چون اینجا ایران است و مردم دسترسی به نت چند مگابیتی ندارند پس بارگذاری ( آپلود ) یک فایل چند مگابایتی زمان میبرد . کاری که برای مدیر سرور کمتر از 30 ثانیه زمان میبرد . پس این یک وظیفه نیست لاکن خدمتی است که از نگر بنده باید میزبانان ایرانی بر دوش بگیرند . ----------------------------------- درباره ی ssh : چرا بنده نباید دسترسی به اکانتم داشته باشم ؟ اینکه مدیر سرور نمیتواند دسترسی به فایلهای مهم سیستم را تنها به کاربر root محدود کند یا به بنده تنها دسترسی به پوشه خانگی خودم بدهد مشکل از بنده است یا مدیر خادم ؟ ---------------------------------- درباره ی دسترسی به mysql از راه دور : یکی از دوستان فرمودند از سی پنل میتوانید دسترسی بگیرید . شما درست نخواندید پاسخ میزبان را که گفتند : (( پورت 3306 هست که از راه دور باز نیست امکان باز کردن هم وجود ندارد)) چرا بنده نباید از راه دور به mysql دست بیابم ؟
دوست عزیز شما دارید حرف زور میزنید اخه نه ایشون نه من و نه کلیه همکاران ما هیچکدوم به هاست های اشتراکی حتی اگر قیمت هاست 200000 تومان ماهانه هم باشه دسترسی به ssh نمیدیم به هیچوجه در هیچ شرایطی...امیدوارم این موضوع براتون جا افتاده باشه
اما در مورد مشکلتون من راهنماییتون کردم اینکه گوش نمیکنید و وقتتون رو گذاشتید اینجا و دارید فقط پست میدید معلومه نمیخواید مشکلتون حل بشه پس دیگه نباید انتظاری از بقیه داشته باشید.به حر حال اگر خواستید فایلهاتون رو منتقل کنید بهم پیام خصوصی بزنید لینک فایل زیپ شده که میخواید جابه جا کنید و مشخصات هاست جدیدتون رو بدید جابه جا کنم براتون
ویرایشگر به بنده هیچ گزینه چینش و مرتب سازی نمیدهد ازاینکه نوشته هایم به هم ریخته است شرمنده ---------------------------------------------------- قربان بنده مشکلی ندارم . از سرور خودم فایل رو گذاشتم روی FTP . این پیغام ها از برای ماه پیش است . بنده درباره ی چند و چون دسترسی ها مشکل دارم . (( دوست عزیز شما دارید حرف زور میزنید اخه نه ایشون نه من و نه کلیه همکاران ما هیچکدوم به هاست های اشتراکی حتی اگر قیمت هاست 200000 تومان ماهانه هم باشه دسترسی به ssh نمیدیم به هیچوجه در هیچ شرایطی...امیدوارم این موضوع براتون جا افتاده باشه )) در لینوکس نمیتوان دسترسی به پوشه ها را برای کاربران محدود کرد ؟ Chrooted SSH/SFTP Tutorial (Debian Lenny) | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
ببخشید جسارت ارسال پست رو می کنم
اما من ندیدم هیچ سرویس دهنده ای برای شما فایلی رو با روش اولی که درخواست کردید روی هاست آپلود کنه
مشکلات اینترنتی شما هم واقعا ارتباطی با ارائه دهنده سرویس نداره
اما اگر واقعا مشکل اینترنت دارید و همین چند مگابایت اندک وردپرس برای شما مشکل ساز هست
از سیستم نصب اتوماتیک خود سی پنل استفاده کنید که در عرض چند ثانیه برای شما ورپرس رو نصب خواهد کرد
در آخر هم برای فارسی شدن بسته زبان فارسی که فکر نکنم بیشتر از چند کیلو بایت باشه رو روی هاست از اف تی پی آپلود کنید
کلیه این عملیات با اینترنت کمتر از دیال آپ هم امکان پذیر هست
خوب شما از کجا میدونی که فقط وردپرس رو تو هاست قبلیش داشته چون وردپرس که چند مگابایت بیشتر نیست (اگه با اینترنت dial up هم بخواد انتقال بده باز هم زیاد وقت گیر نیست)
ولی آخه این راهی که شما هم میگید دیگه انتقال نمیشه اسمش رو گذاشت
این درخواست از برای ترابرش از میزبان پیشین به میزبان کنونی نیست . یک درخواست انتقال و ترابرش است همین . بنده این میگویم که : یا میزبانان باید به درخواست های کاربران پاسخ دهند یا به خود کاربر دسترسی دهند تا کار خود را انجام دهد . در سیستم عامل فلان و فلان ابزار جاسازی شده است تا بنده فلان فایل را از راه دور بر روی میزبان وب ام بریزم نه اینکه نخست به رایانه خود و سپس بر روی میزبان وب ام بیاورم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
doomhammer65ir
ویرایشگر به بنده هیچ گزینه چینش و مرتب سازی نمیدهد ازاینکه نوشته هایم به هم ریخته است شرمنده ---------------------------------------------------- قربان بنده مشکلی ندارم . از سرور خودم فایل رو گذاشتم روی ftp . این پیغام ها از برای ماه پیش است . بنده درباره ی چند و چون دسترسی ها مشکل دارم . (( دوست عزیز شما دارید حرف زور میزنید اخه نه ایشون نه من و نه کلیه همکاران ما هیچکدوم به هاست های اشتراکی حتی اگر قیمت هاست 200000 تومان ماهانه هم باشه دسترسی به ssh نمیدیم به هیچوجه در هیچ شرایطی...امیدوارم این موضوع براتون جا افتاده باشه )) در لینوکس نمیتوان دسترسی به پوشه ها را برای کاربران محدود کرد ؟
chrooted ssh/sftp tutorial (debian lenny) | howtoforge - linux howtos and tutorials
دوست عزیز بحث سر محدود کردن نیست شما اطلاعات ساختاری ندارید که بدونید با ssh چکار میشه کرد برای همین فقط فکرتون محدود کردن دسترسی کاربر هست.برای مدیر سرور به هیچوجه مقدور نیست که دسترسی به ssh بده به کاربرش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepastian
خوب شما از کجا میدونی که فقط وردپرس رو تو هاست قبلیش داشته چون وردپرس که چند مگابایت بیشتر نیست (اگه با اینترنت dial up هم بخواد انتقال بده باز هم زیاد وقت گیر نیست)
ولی آخه این راهی که شما هم میگید دیگه انتقال نمیشه اسمش رو گذاشت
دوست خوبم شما یا پست ایشون رو مطالعه نکردید یا نمیدونید سیستم مدیریت محتوا و انتقال چی هست!!!
به لینک درج شده در پست اولی این دوست عزیز نگاه کنید لطفا
http://fa.wordpress.org/wordpress-3.2.1-fa_IR.tar.gz
این بسته وبلاگ نویسی وردپرس خام هست که روی خود سایت وردپرس برای دانلود قرار داده شده
ایشون در پست خودشون عرض کرده بودند که این فایل رو براشون آپلود کنند
اگر مشکل با آپلود وردپرس بود که خود فانتازیکو در سی پنل وردپرس رو در کمتر از 20ثانیه نصب می کنه بعدم هم طبق توضیحات کافیه....
و شما که با مفهوم انتقال آشنایی ندارید
انتقال به عملی تلقی میشه که این دوست عزیز کلیه محتوای سایت خودش رو در هاست قبلی منتقل کنه به هاست جدید
حالا اگر هم مفهوم انتقال رو میدونید پس حتما سایت وردپرس رو نمیشناسید چون به طور حتم سایت وردپرس مال این آقا نیست!!!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
دوست عزیز بحث سر محدود کردن نیست شما اطلاعات ساختاری ندارید که بدونید با ssh چکار میشه کرد برای همین فقط فکرتون محدود کردن دسترسی کاربر هست.برای مدیر سرور به هیچوجه مقدور نیست که دسترسی به ssh بده به کاربرش
این حرف درست نیست ( البته تایید درخواست استارتر هم نیست ) . هر سرویس دهنده ای به راحتی میتونه یوزرهای شل رو jail کنه و ssh بده . حتی میتونه محدودیتهای خاصی رو روی jail پیاده کنه .
@استارتر : شما یه تاپیک بازکردی و مشکلت رو گفتی و خواستی کاربرای این فروم یه قضاوتی داشته باشند در این مورد . حالا شما انگار از این یوزرهای انجمن طلب کاری ! ... شما با هاستینگت مشکل داری خیلی راحت کنسل کن برو از یه جا دیگه بگیر . نباید از یوزرهای اینجا که دارن سعی میکنن موارد رایج رو توضیح بدن طلب کار باشین که !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranian-portal
دوست خوبم شما یا پست ایشون رو مطالعه نکردید یا نمیدونید سیستم مدیریت محتوا و انتقال چی هست!!!
به لینک درج شده در پست اولی این دوست عزیز نگاه کنید لطفا
http://fa.wordpress.org/wordpress-3.2.1-fa_IR.tar.gz
این بسته وبلاگ نویسی وردپرس خام هست که روی خود سایت وردپرس برای دانلود قرار داده شده
ایشون در پست خودشون عرض کرده بودند که این فایل رو براشون آپلود کنند
اگر مشکل با آپلود وردپرس بود که خود فانتازیکو در سی پنل وردپرس رو در کمتر از 20ثانیه نصب می کنه بعدم هم طبق توضیحات کافیه....
و شما که با مفهوم انتقال آشنایی ندارید
انتقال به عملی تلقی میشه که این دوست عزیز کلیه محتوای سایت خودش رو در هاست قبلی منتقل کنه به هاست جدید
حالا اگر هم مفهوم انتقال رو میدونید پس حتما سایت وردپرس رو نمیشناسید چون به طور حتم سایت وردپرس مال این آقا نیست!!!!!!!
تایید میشه لینک یک آپ رو دقت نکرده بودم که از کدوم سایت هستش
طلب کار ؟ چرا من باید از کاربران اینجا طلب کار باشم ؟ تنها بحث خدماتیست که میزبانان به کاربران میدهند همین ---------------------------------- اقای حسین پور : گیریم شما نتونی دسترسی بدی به بنده . آیا نباید به درخواست انتقال یک فایل پاسخ بدی ؟ یعنی وظیفه ی یک میزبان نیست که اسکریپت هایی که کاربر درخواست میدهد را به پوشه ی کاربر ترابرد ( انتقال دهد . منتقل کند ) ----------------------------------- نگرتان درباره ی درخواست دوم چیست ؟ دسترسی به mysql را از راه دور بسته اند و میگویند که باز هم نمیکنیم