پاسخ : در خواست هاست دانلود با کیفیت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
به نظر من شما سرور اختصاصی خرید کنید و هزینه کانفیگ هم پرداخت نمایید خیلی به صرفه تر خواهد بود...
در صورت درخواست سرور اختصاصی ... در خدمتتون هستم
سرور اختصاصی با پورت 1 گیگ و پهنای باند بالا گرون در میاد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.SalaR
سرور اختصاصی با پورت 1 گیگ و پهنای باند بالا گرون در میاد
سایتی که 10 ترابایت یک ماهه استفاده میکنه الزاما از کل پورت در یک ماه استفاده نمیکنه! یعنی اگر بخواید میانگین بگیرید شما حتی از 100% توان پورت 100Mbps استفاده نمیکنید! بلکه به طور میانگین شما از یک سوم توان پورت استفاده میکنید...
متاسفانه در ایران خیلی ها پورت 100 رو دست کم میگیرند! برای سرور دانلود یک وب سایت با همچین ترافیکی به نظر من پورت 100 اضافه هم میاد...
و خرید سرور اختصاصی با پورت 100 و پهنای باند بالا(حتی نامحدود واقعی) تا 100الی 150هزارتومان آفرهای بسیار عالی میتونید بگیرید...
ماهانه 160 هزار تومان
فضای وب : 300 گیگ
پهنای باند : 10 ترابایت
امکانات نامحدود
دیتاسنتر وبنیکس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
سایتی که 10 ترابایت یک ماهه استفاده میکنه الزاما از کل پورت در یک ماه استفاده نمیکنه! یعنی اگر بخواید میانگین بگیرید شما حتی از 100% توان پورت 100Mbps استفاده نمیکنید! بلکه به طور میانگین شما از یک سوم توان پورت استفاده میکنید...
متاسفانه در ایران خیلی ها پورت 100 رو دست کم میگیرند! برای سرور دانلود یک وب سایت با همچین ترافیکی به نظر من پورت 100 اضافه هم میاد...
و خرید سرور اختصاصی با پورت 100 و پهنای باند بالا(حتی نامحدود واقعی) تا 100الی 150هزارتومان آفرهای بسیار عالی میتونید بگیرید...
بله با این قیمت ها server4u بهتر گزینه هستش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.SalaR
بله با این قیمت ها server4u بهتر گزینه هستش
به نظر بنده plusserver و intergenia گزینه خوبی هستند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.SalaR
up
همچنان آفر قبلی پابرجاست.