پاسخ : [فوری] منظور از پرداخت جریمه بابت اسپم چیه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
ممنون از همه شما ! مسأله و مشکلی با شرکت مقابل ندارم ! فقط می خواستم ببینم که دلیلش چیه ؟! یعنی اگه روی سرور سرویس دهنده توسط من (یا کاربرام) اسپم انجام بشه ، سرویس دهنده ی من Abuse دریافت خواهد کرد از دیتاسنتر ، حالا آیا ممکنه این Abuse ها جریمه نقدی در پی داشته باشه ؟
اره بستگی به دیتا سنتر داره
من شنیدم حتی احتمال بستن سرور اصلی هم هست
حالا نمیدونم بچه میترسونن یا راست میگن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
البته اینم بگم ، قرار بود فقط آی پی بنده عوض بشه ، اما ظاهرا ایشون کلا سرور رو عوض کردند ! حالا مشکل چی بوده که مجدد سیستم نصب و کانفیگ شده ؟ اگه بخاطر اسپم آی پی بسته بشه ، مگه با جایگزین کردن آی پی نباید درست بشه ؟
اره میتونه با عوض کردن ای پی کارتو راه بندازه ولی طبق گفته دوستمون بستگی به سیاستش داره
تو تجربه قبلیم 3 روز ای پیم بسته بود
---------- Post added at 02:41 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------
اون اسپم هم درست بوده گویا
خیلی وقتها ممکنه حتی سرور اصلی تا 24 ساعت یا48 ساعت حتی بسته بشه و بخطار یک یوزر مشکل داره کل یوزرهای اون سرور سروشون دان بشه بدون اینکه بقیه مشکلی داشته باشن
اسپم را حتی دیتا سنترهای وارز ساپورت و حتی دیتا سنترهای چینی که میگند بی قانون هستند گیر میدن چیزی نیست که به راحتی ازش بگزرند قابل توجه شما دوست عزیز چه برسه به یک دیتا سنتر معتبر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
خیلی وقتها ممکنه حتی سرور اصلی تا 24 ساعت یا48 ساعت حتی بسته بشه و بخطار یک یوزر مشکل داره کل یوزرهای اون سرور سروشون دان بشه بدون اینکه بقیه مشکلی داشته باشن
اسپم را حتی دیتا سنترهای وارز ساپورت و حتی دیتا سنترهای چینی که میگند بی قانون هستند گیر میدن چیزی نیست که به راحتی ازش بگزرند قابل توجه شما دوست عزیز چه برسه به یک دیتا سنتر معتبر
فقط اینش زور داره که هیچیش دسته خودت نیست یهو میای میبینی سرورت بالا نمیاد 5 ساعت الاف(علاف املاشو بلد نیستم) میشی فک میکنی ایراد از سرور اصلیه
بعد تیکت میزنی میگن اسپم داشتی بعد یه جریمه میشی بعد درس عبرت میگیری بعدشم همه چی مثه روز اول میشه
هیچیشو هیچ کجاش تو نقشی نداری (غیر از جریمه دادن)
حالا این قضیه 10تومن چیه ؟
ای پی جدید دیگه خیلی گرونش 5تومنه
بقیش هزینه نصبشه ؟
نه دیگه ! یه جور خسارت حساب میشه ، چون هم سرویس دهنده مون توی دیتاسنتر بد نام شده و abuse گرفته :دی (البته خودتون می دونید که من بی تقصیر بودم ، من خودم از اسپم منتفرم) دوستان میشه لطف کنید پورت های اسپم رو بهم بگید ؟
امیدوارم این کاره من پا تو کفش بزرگترا کردن تلقی نشه اگه شد منو به بزرگیه خودشون ببخشن
چیزی که من میبینم میبندن همه پورت 25 بوده
ولی گویا از پورتای دیگه هم میشه زد
اتفاقا رو یکی از وی پی اس های که فروخته بودم امروز همین مشکل اسپم بود
با اینکه پورت اسپم هم بسته بودم و البته زیر نظر استادای این فروم داریم درس پس میدیم ;) ولی با این حال بازم abuse اومد :(
دست بالای دست بسیار است ، پورت اسپم 25 هست من دیدم 5050 هم هست (برای اسپم روم ها) و البته بیشترین چیزی که به نظر من باعث دریافت اخطار میشه ارسال ایمیل تبلیغاتیه ! که پورتشو نمیدونم ! اصلا پورت خاصی داره ؟