یکی دیگه هم یادم اومد :d
در صورت اختلال و دستکاری در برنامه اکانتینگ (nttac,ibsng) که به درخواست مشتری نصب و تنظیم گردیده است هزینه عیب یابی دریافت میگردد تا دیگه دستکاری نکنه :d
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی دیگه هم یادم اومد :d
در صورت اختلال و دستکاری در برنامه اکانتینگ (nttac,ibsng) که به درخواست مشتری نصب و تنظیم گردیده است هزینه عیب یابی دریافت میگردد تا دیگه دستکاری نکنه :d
در سرورهای مجازی کاربر مجاز به استفاده از برنامه های مخرب برای مورد حمله قرار دادن سایتهای دیگر نمی باشد و در صورت مشاهده .......
هر گونه تلاش براي ايجاد حملات DOS و Email Bombing و Flood کردن ممنوع است.
بازم موردی یادم اومد میگم :D
1 مورد دیگه هم یادم اومد مثلا طرف میاد vps میگیره انقدر باهاش دانلود و اپلود میکنه که بیشتر منابع سرور رو به خودش اختصاص میده بعضی ها انقدر هنر مندانه دانلود و آپلود میکنن که از 80 درصد پورت سرور استفاده میکنن درحین دانلود فایهاشونم فشرده میکنن که سی پی یو یک وقتی بیکار نشه @-)
یک مورد هم که خیلی پیش میاد ما میگیم تا 7 روز وجه رو برگشت میدیم طرف میاد 5 روز میگیره بعد میگه نمیخوام پولمو بدید بدون دلیل :-oمیگیم چرا میگن خودتون تو سایت زدید تا 7 روز پول رو پس میدیم :104:
بازگشت وجه در صورت نداشتن دلیل قانع کننده امکانپذیر نیست . :112:
دوست عزیز بازگشت وجه در صورتی است که سرور عیبی پیدا کند و شما قادر به رفع آن نباشید .
يك روال هم براي سرويس دهنده ها تعيين كنيد. مثلا.
مثلا سرويس دهنده مواظف هست طبق تعهدادش جواب گوي مشتري باشه
و بلعكس مشخص كنيد كه يك سرويس دهنده چه وظايفي نسبت به مشتري داره. كه مشتري زيادي طلب كار نشه و امثالهم
فکر شرایط فورس ماژور هم باید بشه
مثل: جنگ یا شورش ، زلزله ، آتش سوزی ، سیل و ...
یا فوت یکی از طرفین
(فکر همه جا رو کردیم همینا مونده بود ) :دی
به نظر من قرارداد هر فردی مخصوص خودش و توانایی هاش هست
اینکه یک قرارداد بزارین و همه ازش استفاده کنند کامل نمیشه
شرکتهای آمریکایی هم هرکس قرارداد خودش رو داره. یکی میگه در صورت پرداخت نکردن هزینه اخطار میدیم یکی میگه ساسپند
اما بعضی مسائل رو میشه بصورت عمومی استفاده کرد. مثل کپی رایت و ......
علی آقا من هستم...
ببینم چه میکنی.