پاسخ : پرداخت برای resellerclub.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
کارمزدی که بنده عرض کردم، کارمزدی هست که فروشندگان ویزا کارت و یا پرداخت کنندگان ارزی برای تهیه این مبالغ می گیرند و نه کارمزد خود شرکت ویزا.
کارمزد خود ویزا هم برای کارت های صاره از طرف ما 3 دلار در هر 1000 دلار پرداخت هست، دقت داشته باشید که هزینه Hidden بعضی از سایتها جزو کارمزد ویزا نیست.
وبسایت شرکت ما به زودی راه اندازی میشه و ما سعی داریم تا پرداخت های PayPal رو هم بدون کارمزد انجام بدیم.
گیفت کارتی که فرمودید مجازی هست یا از طرف بانک صادر میشه ؟
در صورتی که مجازی هست قادر خواهید بود بعدا شارژ نمایید ؟
پ.ن. : استارتر گرامی ، بد جایی پست زدید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tukanet
گیفت کارتی که فرمودید مجازی هست یا از طرف بانک صادر میشه ؟
در صورتی که مجازی هست قادر خواهید بود بعدا شارژ نمایید ؟
پ.ن. : استارتر گرامی ، بد جایی پست زدید !
از طرف بانک صادر میشه.
قابل شارژ نیست.
ویزا کارت قابل شارژ رو با قیمت 130 هزار تومان می تونیم برای شما درخواست بدیم از رویال بانک آذربایجان. شامل حساب بانکی و سه عدد کارت که یکی از اونها مخصوص خرید از چین هست.
با پرداخت 126900 تومن 99.2 دلار براتون شارژ می کنیم با وبمانی
13:38woshka: if I pay with visa how much is the transaction fee with it ?
13:38woshka: 2.3% ?
13:40Sammy B: 2.4%
ویزا باپرداخت 12690 تومن
126900/1255=101.1155378486056
101.1155378486056-2.426772908366534=98.68876494023907
بنابر این با وبمانی و آفر ما ارزونتر، امن تر و به صرفه تر هستش
99.2>98.68876494023907
تشکر از شما
دوستان nasa_de عزیز رو تایید می کنند ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdian
تشکر از شما
دوستان nasa_de عزیز رو تایید می کنند ؟
از این پست هیچ قصدی ندارم جناب "mahdian" به جز معرفی خودم چرا که بنده هاستینگ کارم نیست (اینجا افراد کمی بنده رو می شناسند) و رشته تخصصی ام الکترونیک هست. بنده نماینده انحصاری BASCOM در ایران هستم.
فیسبوکم را در امضا برای این قرار دادم چون در اونجا هم مستنداتی بابت تایید اسم بنده هست و هم دوستان و آشنایان و ... .
ارادتمند / آقابیگی
دوست عزیزم باید درک کنید که دارم که اطمینان حاصل کنم
ممنون میشم شماره تماس خودتون رو پخ کنید
---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:46 PM ----------
دوست عزیزم باید درک کنید که بنده نیاز دارم که اطمینان حاصل کنم
ممنون میشم شماره تماس خودتون رو پخ کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.amin
شما چرا بعضی واقعیت ها رو نمیگید؟؟؟
گیفت کارت با همون کارت مجازی در واقع هیچی نیست
ببین بانک یا هر شخصی به شما یه سری اطلاعات میده مثلا میگهشماره کارت اینه ، ccv اینه و ...
از اونجایی که کارت ها اصلی قابل هک شدن هستن ، یه هکر میتونه مشخصات یه کارت واقعی رو به شما بده و بهتون بگه این گیف کارته و با حتی یه مشخصات یه گیف کارت زو به جند نفر بده ، خوب شما هم میرید و پرداخت میکنید و مشتری اصلی میفهمه میره شکایت میکنه و حساب رو چک میکنن و میبینن بله حساب هک شده
اولین اتفاقی که میوفته مثلا VISA یا Master Card از شرکت ثبت دامنه میخواد پولو برگردونه به حساب مشترییش ، دایرکتی از شما اکسن سند کارت و خود کارت و مشخصات گذرنامه رو میخواد تا با اطلاعاتی که VISA یا Master Card داده مطابقت بده
اینجا هست که شما گیر میوفتین چون اصلا چیزی وجود نداره که شما بخواین ارائه بدین!!!! و به همین راحتی پول شما رفته و تازه خیلی شانس بیارین که دایرکتی حسابتون رو بلاک نکنه
چون بعضی از ثبت کننده ها سریع حساب رو بلاک میکنن و دیگه تقریبا کاری نمیشه کرد!!!
بنده همه واقعیت ها رو عرض می کنم.
کارت های گیفت ما مجازی نیست، میتونم حتی لاشه اش رو هم براتون پست کنم البته هزینه پستی دریافت می کنم.
گیفت کارت هم اسم نداره که شخصی بخواد شکایت کنه.
در نهایت جناب "a.amin" از اینکه موجب روشن شدن قضیه شدید از شما سپاسگذارم.
Woshka عزیز شما اگر نیاز به ارسال مدارک باشه ، همکاری می کنید ؟
کار مزد ندارید که ؟