1 ساعت ؟؟ یکم زیاد نیست
ولی خیلی جالب میکنه موضوع رو یه سری ها دیگه حرف واسه گفتن ندارند
حالا هست ببینیم وحید چی کار میکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
1 ساعت ؟؟ یکم زیاد نیست
ولی خیلی جالب میکنه موضوع رو یه سری ها دیگه حرف واسه گفتن ندارند
حالا هست ببینیم وحید چی کار میکنه
نه کار جالبی بود خوشم اوم از این کارت ولی سرور من توسط iWeb هم مانیتور می شه اپتایمم 100% بود.!
اینم Nameserver های شرکت EHost که مانیتور کردم که 3 ساله داره مانیتور می شه ولی خوده خدماتمون که از 2001 شروع شده
http://ehost.ir/uptime.gif
اقا من مطیع حرف شما هرچی گفتید من قبول میکنم
توی یک تاپیک تمام لینکها باشه ،این تاپیک بصورت مستندات بمونه و فقط از لینک اون در دیگر جاها استفاده کنیم ولی در اون تاپیک بحث نشه .
فکر کنم بعد از ۱-۲ سال نتیجه ی خوبی بدست بیاد.
فکر کنم بهتر باشه اینا رو تو اون سایت review برای هر سایتی که ثبت نام کرده بذارید و تاریخ شروع چک کردن رو هم بذارید! نظرتون چیه؟
فقط باید یه سرور بزارم اینا رو مانیتور کنه
نمی صرفه
ببخشید اون اپ تایمی که شما از سرور ما گرفتید آپ تایم دامنه هست و نه آی پی ... دامنه پردیس هاستینگ دات کام خیلی بیشتر از این ها دان داره چون یه مدت استفاده نمی شد.
با سلام و درود ، من راستش اصلا به مانیتورینگ Host Tracker هیج اعتقادی ندارم حتی قصد کردم این امار از سایت خودم بر دارم !
مانیتورینگ ان اشتباه زیاد دارد ! همان طور که دوستمان هم گفت و یک نمونه ان هم دیدید !
به نظر من اینکار اشتباه است ! همان طور که دوست عزیزمان هم در تاپیک های قبل گفتند بعضی سایت ها که سیستم مالی قوی دارند برای مشتری ها روی VPS هستند ! نمونه پرشین هویز و ...
این اصلا نشان دهنده اپتایم سرورهای اشتراکی نیست ! :devil:
خوبه! ادامه بدین!
اما ip را برای چک کردن قرار بدین، نه دامین رو...