سلام
آقا خیلی خوبه ولی هنوز یه مقدار مشکلات داره
چطور نوشته ها راست به چپ کرد یا فونت هاشون رو سفارشی کرد ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
آقا خیلی خوبه ولی هنوز یه مقدار مشکلات داره
چطور نوشته ها راست به چپ کرد یا فونت هاشون رو سفارشی کرد ؟
باید فایلهای تو پوشه templates رو دستکاری کنید!
من درست شدهاش رو دارم: http://tasnimsg.com/Support/livezilla.php
از یه بنده خدایی گرفتم!
اما متاسفانه چون خودم اصلاح نکردم، حق انتشارش رو ندارم! حالا اگه اونی که درست کرده اجازه داد، براتون میزارم.
دوست عزیز این چه حرفیه!
اگه خودم درست کرده بودم میزاشتم، گفتم که از کسی گرفتم، الانم اجازه گذاشتنش رو ندارم،کسی هم حرفی از فروش نزده که شما میگی حق فروش نداره!
مثلا یه سری به اون تاپیک لوگوی جدید بزنید که شما حق دادن سورس فایل لوگو رو نداشتید! وقتی چیزی مال خود آدم نیست خوب نمیتونه بدون اجازه صاحبش به کسی بده، امیدوارم قابل درک باشه!
در کل از برداشتتون اصلا خوشم نیومد!
اگه رسیدم خودم درست میکنم و میزارم(دوباره از اول!)!
شما هم موفق باشید
Logo هایی که ما طراحی کردیم، همه و همه مال فروم بود، تمام حق و حقوقشم برای فروم محفوظ هست!
این مسئله کاملآ" با این جداست!
(گربه دستش به گوشت نمیرسه، میگه پیف پیف بو میده)
(عروس میخواد برقصه ، میگه دیوار کجه)
شده حکایت ما!
من هیچ نیازی ندارم
واسه دوستان گفتم!
* لطفا" ادامه ندید بحث رو، چون هم من نظرم عوض نمیشه هم شما اون رو نمیزاری واسه دانلود!
خوب
حالا شما نمیتونی ازش سوال کنی ببینی اجازه میده انتشار کنی یا نه؟ کار سختی نیست که
سلام
تنظیمات کلی این اسکریپت چطوریه؟
حتما باید تو سورس هاش دست برد تا تنظیماتی مثل پیغام خوش آمد به کاربرانی که وارد چت میشن یا از این جور چیزا رو ویرایش کرد؟ یا از تو سرور ادمین میشه؟
اپراتور چظور؟ از کجا میشه یه اپراطور دیگه براش تعریف کرد؟
-----------------
فایل فارسی سازی شده هم توسط آقا مجدی مدیر مجید آنلاین فارسی شده ! از این کار ها هم میکردند ما خبر نداشتیم :d
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
و یه چیز دیگه. از کجا کد آنلاین بودن یا آفلاین بودن پشتیبان رو بردارم؟
سیستم خوبی هست ولی گیج شدم من بار اول دیدمش:d
تاپیک قدیمی رو اوردید بالا این برای خیلی وقت پیش هست
در کل تجربه ای که از این برنامه داریم این هست هیچ سرویس رایگانی خوب نیست و اگر خوب بود شرکت های بزرگ هم از این سیستم استفاده میکردند بسیار از سایت ها بوسیله همین برنامه هک شدند مگر اینکه شما ابدیت باشید و بلافاصله نسخه جدید رو از سایت بگیرید و اینکه نیازی به فارسی سازی نداره و خود برنامه فارسی رو ساپورت میکند البته یکباری که ما تست کردیم اینگونه بود و بدون هیچ تنظیماتی فارسی رو ساپورت میکرد اموزش نصب هم تو سایت بصورت تصویری و فیلم قرار دادند پس راحت میتوانید نصب کنید ولی بهتره روی سایت اصلی نصب نکنید و در جای دیگر نصب کنید تا مشکلی برای سرور خودتون و سایتتون پیش نیاد
سرویس رایگان = امنیت و کیفیت پایین
جوك سالنقل قول:
سرویس رایگان = امنیت و کیفیت پایین
مثال نقض : لينوكس
پس سیستم بهتری پیشنهاد میکنید؟