cPanel داره!
نمایش نسخه قابل چاپ
cPanel داره!
جناب فضاها براتون پیغام خصوصی کردم نمیدونم آمد یا نیومد.. به هر حال پس شد 20 گیگ هاست با پهنای نامحدود و سی پنل ماهی 12 تومان؟ لطفا مشخصات سرور رو هم بهم بگید یا پیغام خصوصی کنید.چون نمیخوام یک سرور سرعت پایین تک سی پی یو نصیبم بشه.چون معمولا بیشتر سایتهای فروش هاست برای هاستینگهای حجیم سرورهای سرعت پایین در پیتی انتخاب میکنند.
ضمن تشکر از پست شما
از اونجایی هدف ابتدایی و جز بند های اصلی اساس نامه پارسا سرور
جلب رضایت مشتری و ارائه بهترین سطح کیفی و امنیتی در راستای قیمتی همگام با بازار جهانیست
سعی می شود که کلیه نرم افزار ها و درگاه ها به بالاترین نسخه ارتقا داده شوند
نسخه سی پنل سرور های لینوکس پارسا سرور همیشه آخرین نسخه می باشد
سرور های ما حداقل 4 هسته ای و دارای امنیت بالا (توسط Dj7xpl) هستند !
مشخصات برای شما فرستاده شد .
جناب parsaserver شرمنده اما بهتر نبود حد اقل یک معرفی یا تلفنی یا معرفی حداقل چندین سایت که روی سرور شما هستند رو میگفتید؟ والا تو سایت شما هر چی گشتم حتی یک تلفن ایرانسل هم پیدا نکردم!! خوب اینجوری هر کسی بخواهد از شما هاست بگیره دلشم بخواد بگیره نظرش عوض میشه. نه شرکتی. نه تلفنی نه آدرسی و...تقریبا هیچی جز یک ایمیل.. البته ببخشیدا. این نظر بنده بود. مطمعنن دوستان هم تایید میکنند..
با تشکر از ارسال مطلب توسط شما .
ما برای فروش بیشتر و پشتیبانی بهتر با چند دومین مستقل کار می کنیم که یکی از آنها پارسا سرور است . ولی همگی وابسته به شرکت مادر هستیم .
شرکت ما ثبت شده و دارای شماره ثبت است.
ما حتی با مشتری قرارداد رسمی می بندیم .
شماره تلفن پشتیبانی از مشتریان در آدرس زیر دیده میشه :
http://parsaserver.com/contact.html
درباره ما و آدرس شرکت : http://parsaserver.com/about.html
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
ما می تونیم 20 گیگ رو با ماهیانه 150 گیگ پهنا به شما بدیم .
قیمت هم ماهیانه 15.000 تومان و سالیانه 150.000 تومان .
اینم اطلاعات سرور ها :
CPU : 2 x Xeon Quad Core 2.0Ghz
RAM : 8GB
HARD DRIVE : 3 x 144GB SCSI 15k RAID-5 HW
سرور ها هم آمریکا هستن .
کنترل پنل هم CPanel 11.x هست .
آپتایم 99.99 درصد می باشد .
اکانت تست هم برای 3 روز داده می شود .
اگر که خواستین پیغام خصوصی بدین .
اینم آی دیم : amirreza.nejati@yahoo.com
در ضمن سایت ما فعلا در حال بروز رسانی هست .
آدرس اینه : iMIZBAN.COM
اما اگر که خواستین می تونم صفحه های رو که طراحی کردیم بهتون نشون بدم .
موفق باشید .
دوستان نمیدونم والا چی بگم.همه اولش میگن میتونن این سرویس رو به ما بدن.. بعد میگن باید صبر کنید از مدیر اصلی بپرسند!! الان من از 4 تا هاستینگ سوال کردم و هموشن اولش گفتند میتونن.بعد گفتند صبر کنید. اگر واقعا اجازه استفاده از رپید لچ رو ندارید چرا میگید مشکلی نداره؟ من 20 گیگ هاست خواستیم با پهنای باند حد اقل 400 گیگ بالا با رپید لچ هم مشکلی نداشته باشه...یا قیمت دادید نجومی یا اول میگید مشکلی نیست و بعد میگید به سرور فشار میاره... همچنان منتظر پیشنهادات شما هستم.بازم میگم یا آره یا نه. بعدش نگید نشد و اجازه نداریم و...
سلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
همونطور که بهتون در تاپیک قبل گفتم ما می تونید بدیم .
با رپیدلیچ هم مشکلی نداریم چون سرور های ما قوی هستن .
با این آی دی تماس بگیرین : amirreza.nejati@yahoo.com
اینم سایتمون : iMIZBAN.COM
موفق باشید .
در تاپیک قبل گفتید درسته اما اگر به تاپیک اولمن نگاه کنید نوشتم حداقل 400 گیگ پهنای باند به بالا نه کمتر