پاسخ : راه اندازی هاست اشتراکی روی سرور اختصاصی
خوب این دیگه همگن سازی نیست . همگن سازی یعنی اینکه روی هر سرور ، سرویس های مشابهی به کاربرانتون بدید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsened
خوب این دیگه همگن سازی نیست . همگن سازی یعنی اینکه روی هر سرور ، سرویس های مشابهی به کاربرانتون بدید .
اما برخی دیگه از دوستان نظرشون این بود که اگه از نظر سخت افزاری مشکلی نداری و میشه همچین کاری کرد.
خودتون چیکار کردید برای این موضوع؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehritc1
اما برخی دیگه از دوستان نظرشون این بود که اگه از نظر سخت افزاری مشکلی نداری و میشه همچین کاری کرد.
خودتون چیکار کردید برای این موضوع؟
برای ارائه سرور مجازی و هاستینگ شما باید ابتدا یک مجازی ساز نصب کنید و بعد یک سرور مجازی رو به هاستینگ اختصاص بدید و در کنارش سرور های مجازی دیگه رو بفروشید . حالا اگر مشتری سرور مجازی بخواد برای اکانتینگ استفاده بکنه مقدار خیلی زیادی از پورت سرور رو مصرف می کنه در نتیجه باعت میشه کیفیت هاست شما هم پایین بیاد .
ما از ابتدا یک سرور رو برای هاستینگ گرفتیم و کار رو شروع کردیم و کم کم داریم گسترش میدیم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsened
برای ارائه سرور مجازی و هاستینگ شما باید ابتدا یک مجازی ساز نصب کنید و بعد یک سرور مجازی رو به هاستینگ اختصاص بدید و در کنارش سرور های مجازی دیگه رو بفروشید . حالا اگر مشتری سرور مجازی بخواد برای اکانتینگ استفاده بکنه مقدار خیلی زیادی از پورت سرور رو مصرف می کنه در نتیجه باعت میشه کیفیت هاست شما هم پایین بیاد .
ما از ابتدا یک سرور رو برای هاستینگ گرفتیم و کار رو شروع کردیم و کم کم داریم گسترش میدیم .
خوب منم همین رو میگم فعلا برای شروع میشه هر 2 را کنار هم داشت، وقتی به قول شما پورت سرور زیاد مصرف شد جدا سازی کنیم؟
درسته؟
بله دقیقا ، اما انتقال دردسر های زیادی داره ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsened
بله دقیقا ، اما انتقال دردسر های زیادی داره ...
اما تا اونجایی که من اطلاع دارم انتقال سرور هاست دردسری نداره اگر هر 2 تا سرور از whm استفاده کنند.
با این سخت افزاری که دارم فکر نکنم چند متدی مشکلی برام بوجود بیاد. درسته؟
مشخصات سرور هاستینگ شما چی هست؟
به هر حال انتقال مستلزم صرف وقت و قطع کردن سرویس کاربرانتون هست پس بهتره که تا جایی که امکان داره اینکارو نکنید .