پاسخ : وضعیت اینترنت ایران
من از مخابرات دارم 128 اما نمی دونم چرا رو 11 دانلود می کنم . می دونم طبیعی هستشا اما دوستان 256 دارد رو 100 دانلود می کنند :d
اما از حق نگذریم من الان 1 سال از مخابرات دارم فقط 2 روز قطع بود اونم خرابی از منطقه بود.
افت سرعتم تا الان فقط شاید 1-2 بار داشته بودم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mersad-mr
من از مخابرات دارم 128 اما نمی دونم چرا رو 11 دانلود می کنم . می دونم طبیعی هستشا اما دوستان 256 دارد رو 100 دانلود می کنند :d
اما از حق نگذریم من الان 1 سال از مخابرات دارم فقط 2 روز قطع بود اونم خرابی از منطقه بود.
افت سرعتم تا الان فقط شاید 1-2 بار داشته بودم
سرعتی که شما میگیرید 128 کیلوبیت هست که برابر 16 کیلوبایت هست .
8 بیت == 1 بایت
8 کیلوبیت == 1 کیلوبایت
8 مگابیت == 1 مگابایت
پس سرعتی که دارید دانلود می کنید درسته تقریبا . واسه شهرهای شلوغ مثل تهران سرعت همیشه روی همون مقدار اصلی هست اما شهرهای کم جمعیت مثل قزوین به جای بیت ، بایت می گیرند .
آخه مشکل اینجاست که مخابرات شهر ما ظاهرا این امکان رو به مراکز و دانشگاه ها میده به شخص نمیدن
کلا باید بیخیال اینترنت مخابرات بشید اگه اینترنت پرسرعت و بی دردسر میخواید برین با کمی هزینه ی اولیه اینترنت ماهواره ای راه اندازی کنید :دی
دوستان دعوا نکنید !
مخابرات واسه سرویس های حجمی 4mbps شیر شده میده ! واسه همین سرعت دانلود عموما حدود 200 کیلوبایت در ثانیه هست حالا گاهی اوقات میشه حدود 50 و گاهی هم 350 !
منم همین کار رو کردم میخوام از رو پی سی با لپ تاب و موبایل و یه پی سی دیگه اینترنت رو به اشتراک بزارم نمیدونم چه کنم
راتر میخواد چی میخواد یه راهنمایی لطفا