پاسخ : مشورت برای راه اندازی یک سایت آپلودر !
خیر. بعضی از قسمت هاش رو دادیم نوشتند. بعضی قسمت های دیگر تلفیقی هستش. یک سیستم کلی رو ایجاد می کنیم و بعد از اون ایشالا سراغ تکمیل کردن میریم تا ببینیم خدا چی می خواد
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
درخواستی که از کاربر ها دارم این هستش که نکته مناسبی اگر توی ذهنشون هست که به بهتر شدن سایت و پروژه ما کمک می کنه حتما اعلام کنند و فقط بیننده این تاپیک نباشند. چون به صورتی یک خدمت رسانی هست است سایت.
شما بودجه ی خوبی واسه برنامه نویسی سیستم داشتید می تونستید سیستم خوبی رو واسه خودتون داشته باشید اگر خواستید سیستم رو عوض کنید خوشحال میشم باهام تماس بگیرید می تونم کمکتون کنم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsened
شما بودجه ی خوبی واسه برنامه نویسی سیستم داشتید می تونستید سیستم خوبی رو واسه خودتون داشته باشید اگر خواستید سیستم رو عوض کنید خوشحال میشم باهام تماس بگیرید می تونم کمکتون کنم .
فعلا کارهار زیر بنایی انجام بشه. به شما هم عرض کردم. از وجودتون حتما استفاده می کنیم ! من هم دوست دارم با برنامه نویس های مختلفی کار کنم . اینجا باشید و نظرات دوستان رو ببینید. بعدا آشنایی داشته باشید برای ارتقا و ..
افتتاح سایتتون رو تبریک می گم
اسکریپت آماده زیاد هست ، نمونش xfilesharing
عرض کردید نظر .بنده هم نظر شخصی را مطرح میکنم . گرافیک بسیار ضعیف هست و همچنین سیستم سایت هم زیاد جالب نیست
سیستم رو میتونم با 300.000 تومان آماده کنم
100.000 تومان رو پیش میگیرم و مابقی رو پس از ارائه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
عرض کردید نظر .بنده هم نظر شخصی را مطرح میکنم . گرافیک بسیار ضعیف هست و همچنین سیستم سایت هم زیاد جالب نیست
سلام. راستش طی صحبتی که با برنامه نویس شد قرار بود یک سیستمی برای ما آماده کنند که تمام امکانات درش باشه. ولی اینقدر الان اعصاب من خورد هست ، چون فکر کنم روی باد هوا تکیه دادم .... یک سیستم فوق العاده مزخرف تحویل ما دادند و ...
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:20 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsreseller
سیستم رو میتونم با 300.000 تومان آماده کنم
100.000 تومان رو پیش میگیرم و مابقی رو پس از ارائه
سلامو هر روز که می گذرد برای من ضرر هست . لطفا نمونه کارهاتون رو ارائه بدید
اگه دوست دارید سیستم خوبی تحویل بگیرید بیشترین هزینه رو بکنید ...
فعلا 1300 واسه سرور هزینه کاردم . گفتم کمی کمتر هزینه کنم فعلا یا قسطی چیزی باشه
خوب شما که اینقدر هزینه کردید باید سیستم رو به کسی که مطمئن هم بود میدادید . میشه بگید این سیستم رو با چه هزینه ای براتون نوشتن ؟
اگر مایل باشید من میتونم سیستمی رو در حد Hotfile یا Fileserve براتون آماده کنم.