پاسخ : کی اینجا از velia سرویس داره یا قصد خرید داره؟
خوب مطمئنا شماره 1 که نمی شه و شماره 2 قابل اجراء هست .
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 03:44 PM ----------
فقط مشکلی که دارند این هست که کمی دیر به ایمیل ها جواب می دهند ، ما کارهای سفارش و پرداختمون صبح کامل شده و هنوز جتی یک ایمیل نیومده ببینیم وضعیت چی هست و جوابی هم ندادن .
نقل قول:
فقط مشکلی که دارند این هست که کمی دیر به ایمیل ها جواب می دهند ، ما کارهای سفارش و پرداختمون صبح کامل شده و هنوز جتی یک ایمیل نیومده ببینیم وضعیت چی هست و جوابی هم ندادن .
بعد از پرداخت که چیزی اعلام نمی کنن (مثلا چی اعلام کنند؟)
باید صبر کنید تا سرور رو نحویلتون بدن
اگر خواستید ایمیلتون رو بدید (ایمیلی که باهاش سفارش دادید) تا اطلاعات خاصی اگر نیاز دارید بدم خدمتتون
بله درسته ، خوب وقتی پرداختی انجام می شه گفتم حتما تاییدیه ای رو بدن ، فقط یه سیستم مالی یا یک پرتال اگه داشتن خیلی خوب بود .
آقای benjamin (یه همچین اسمی ) آنلاین شدن و گفتند مشکلی پیش نیومده و از بنده پاسپورت رو خواستند و دادیم و کار صورت گرفت ، همه این کار ها رو مدیون دوست عزیز و بزرگوار novinServer هستم که واقعا تو این چند ماهی هست که بنده با ایشون کار می کنم خیلی در حق من لطف داشتند و خیلی بار هم بنده مزاحمشون شدم .
تاییدیه برای شخصی فرستاده میشه که صورت حساب رو پرداخت کرده نه شما !
سرور تا 24 ساعت پس از پرداخت اماده میشه
من با بخش فروش حرف زدم و قرار شد حضوری به این شرکت مراجعه شود برای قرارداد .
البته چند ج دیدم از این شرکت به نیکی یاد نشده در wht و ... اما باز هم هر کسی تا تجربه نکنه نمیتونه نظر دقیق بده . خودم یکی سفارش دادم امروز ببینیم چی میشه
شما آلمان هستید ؟
درسته کمی پیام ها رو دیر جواب می دن اما تاخییری در جواب دادن تلفن ندیدم و در بعضی مواقع هم خیلی زود جواب دادند ، فقط می گم اگه یک سیستم مالی یا یک پرتال با همون whmcs یا هر چیز دیگری داشتند خیلی عالی می شد .
نه اما یکی از فامیل ها اونجا هستند. خودم هم سالی 2 ماه اونجا میرم .
بله منم بهشون پیشنهاد دادم فرمودند که بزودی پرتالی جدید اضافه خواهد شد. البته فکر کنم برای منیج سرورها پانل میدن
بله ، اگه سرور بگیرید یک یوزر و پس بهتون می دن که با اون می تونید وارد بخش تیکت بشید و تیکت بزنید و بررسی کنید .
این تاپیک به نیت چیز دیگه ای زده شده اگر می خواید راجع به دیتاسنتر بحث کنید لطفا تاپیک دیگه ای بزنید
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
دوستان هرکس سرور از این دیتاسنتر می خواد (لطفا اسمش رو بگه تا توی لیست بنویسیم)
کسانی که اسمشون رو بگن و توی لیست باشن هر یورو 1790 محاسبه میشه
اما کسایی که اسمشون توی لیست نیست باید یورو ازاد تهیه کنن که می تونن قیمت الان رو از کسانی که پرداخت می کنند بپرسند
شرمنده من بحث رو منحرف کردم ، در مورد این دیتاسنتر در اینجا دوستان بحث کنیم . من هم یک سری سوالاتی دارم .
http://www.webhostingtalk.ir/f34/32257/#post303271