از راه مسالمت امیز ببینید مشکل از کجاست با تهدیدجایی نمیرسید ;;)
نمایش نسخه قابل چاپ
از راه مسالمت امیز ببینید مشکل از کجاست با تهدیدجایی نمیرسید ;;)
اطلاعاتم خیلی حیاتی و مهمه.حتی بیشتر از 1000000 تومان ارزش داره.
لطفا کمکم کنید.
با تشکر.
یک بار دیگه هم یک شکایت از هاستکده خونده بودم تو همین انجمن ...
بهتر نیست به خودشون بگید می خواهید ازشون شکایت کنید ؟ :->
من هرچه باهشون تماس می گیرم ، جواب نمی دهند.
چه طوری میشه آدرسشون را پیدا کرد تا باهوشن حرف بزنم؟
در ضمن من در اصفهان هستم و هاست کده در تهران.
با تشکر.
دوستان درست می فرماین بهتره دوستانه حل بشه
منتها بعضی از هاستینگ ها هستن که برخورد با مشتری رو بلد نیست و همین مشکلات به وجود میاد، به خاطر همون میگم برو شکایت کن
دوست عزیز شکایت کردن به این اسونی ها که فکر میکنید نیست در حال حاضر در پلیس سایبری شکایت هایی که خسارت زیر ۶۰۰ هزار تومان باشه اصلا رسیدگی نمیشه و واقعا پیر ادم در میاد باید ۱ هفته از زندگی تون رو ول کنید و دنبال کار های دادگاه و کاغذ بازی باشید در ضمن اگر شرکت ثبت نشده باشد باز هم کارتون سخت تر میشه .!! سعی کنید از راه های دیگر وارد کار بشید . میتونید با کم ترین هزینه فول بک اپ تون رو به دست بیارید .. برای اطلاعات تکمیلی پ .خ بدید راهنمایی کنیم .
موفق باشید
دوست عزیز اصلا با دعوا و شکایت حل نمیشه! خیلی محترمانه برخورد کنید تا جواب بگیرید ! دوستانی هم میگن شکایت لطفا نظری ندید که بعدا برای استارتر بد بشه!
نیاز من فول بک آپ است.
چگونه به دست آورم؟
با تشکر.
اگر فقط سرویستون Suspend شده و هنوز اطلاعتتون روی سرور هست میتیونید امیدوار باشید .!!نقل قول:
نیاز من فول بک آپ است.
چگونه به دست آورم؟
با تشکر.
کافیست یه پلن ارزون با یک نام کاربری دیگر خریداری کنید و بعد از سرور شل بگیرید و با کمی درایت میتونید وارد یوزر خودتون بشید (مبحث بایپسینگ) اگر به این مبحث اشنایی ندارید از دوستان که وارد هستن درخواست کنید حتما کمکتون خواهند کرد . البته این سریع ترین راه دستیابی به اطلاعتتون هست .