پاسخ : کیفیت وی پی اس های شرکت فرانتورک و پشتیبانیشون چه طور هست
از همه لحاظ تایید میشن ولی در کل مشکل واسه همه پیش میاد
;)
بنده چند سرور دارم غیر از یه بار که مشکل نرم افزاری بود مشکل نداشته ودر کل اوکی هستن دیگه بستگی داره به خودتون واینکه سرور برای چه کاری بخوای در کل تایید میشن
سلام
بیشتر تحقیق کنید و سرویس تهیه کنید...
قبل از تهیه خوش برخورد و بعد از تهیه متاسفانه...
مبین واقعا پسر خوبیه؛اگر ج تلفن نداد فکر بد نکنید همچنین یاهو
حال نمی کنم با ایشون :71: مخصوصا هر جا می رسن دوتا !! می زنن =p~
آقای پارسیان تایید میشن ...
اگر کوچکترین مشکلی پیش بیاد ایشون شروع به تهدید که من الان فرمت میکنم و مشکل از دیتاسنتر بوده و ربطی به من نداره و از این حرف ها...
در صورتی که سرویس دهنده وقتی پول گرفت تازه باید پاسخگو باشه نه اینکه بگه دیتاسنتر ربطی به من نداره!
لازم باشه بیشتر هم در موردشون توضیح میدم...
البته بزودی تمامی ضررهایی که به من از طریق ایشون رسیده بطور کامل رسیدگی میشه و متوجه میشند که ایشون باید پاسخگو باشند نه دیتاسنتر...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadho
اگر کوچکترین مشکلی پیش بیاد ایشون شروع به تهدید که من الان فرمت میکنم و مشکل از دیتاسنتر بوده و ربطی به من نداره و از این حرف ها...
در صورتی که سرویس دهنده وقتی پول گرفت تازه باید پاسخگو باشه نه اینکه بگه دیتاسنتر ربطی به من نداره!
البته بزودی تمامی ضررهایی که به من از طریق ایشون رسیده بطور کامل رسیدگی میشه و متوجه میشند که ایشون باید پاسخگو باشند نه دیتاسنتر...
کاملا تایید میشه برخوردشون با مشتری خیلی بد. به جایی که ما طلبکار باشیم ایشون طلبکار
بالاخره اگر هم مشکلی هست باید با صبوری پاسخ بدن.نه اینکه بخوان تو سر مشتری بزنند و طلبکار باشند.
حالا بجز مشکلی سرور که الان برای همه دوستان پیش اومده
هفته پیش 48 ساعت سایت ما قطع بود سایت خودشون هم مرخص. ایمیل زدیم بعد 48ساعت پاسخ دادن اینجا پست زدیم تازه گفتن مگه ایمیل نداشتیم مگه اینجا پشتیبانی/
متاسفانه من خودم به شخصه ایشون انتخاب نکردم و ما رو انتقال دادن به ایشون. کاریشم نمیتونم بکنم یا باید قید پول بزنم یا تحملشون کنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
magic
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
farzadho
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
کاملا تایید میشه برخوردشون با مشتری خیلی بد. به جایی که ما طلبکار باشیم ایشون طلبکار
بالاخره اگر هم مشکلی هست باید با صبوری پاسخ بدن.نه اینکه بخوان تو سر مشتری بزنند و طلبکار باشند.
حالا بجز مشکلی سرور که الان برای همه دوستان پیش اومده
هفته پیش 48 ساعت سایت ما قطع بود سایت خودشون هم مرخص. ایمیل زدیم بعد 48ساعت پاسخ دادن اینجا پست زدیم تازه گفتن مگه ایمیل نداشتیم مگه اینجا پشتیبانی/
متاسفانه من خودم به شخصه ایشون انتخاب نکردم و ما رو انتقال دادن به ایشون. کاریشم نمیتونم بکنم یا باید قید پول بزنم یا تحملشون کنم.
ببخشید میشه مدرک بیارید چون ما از ایشون سرور اختصاصی خیلی خوش برخورد هستن گاهی اوقات پاسخ تیکت ها دیر میشه ولی در کل خیلی عالی هستند
خیلی جاها شنیدم اینجوری حرفارو ولی عادت کردم تا تجربه نکردم حرفی نزنم
من از ایشون سروری ندارم ولی یکی از دوستانی که واقعا قبولش دارم ایشون رو معرفی کردند . ایشون هم دقیقا نمیشناسم.