دیگه اصلا هم که نمیشه گفت
الات سایت اسکریپت.com که کمی پر بازدیدتر شده بود خیلی از وبمستر ها رو دیدم که به سمت دامنه فارسی رفتند ولی خوب بازم محدود به فارسی زبان هاست دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من
اونجوری که میگین فراگیر نشه اما بعضیا ازش استفاده کنن
و برای برخی هم خوب باشه مثلا کسی سایت هاست دات یه چیزی کام یا ایران حالا هر چی داشته باشه
توی جستوجوگر ها با جستو جو کردن کلمه هاست اولین گذینه اون سایته باشه
که باعث افرایش بازدید و ..... کلی چیزای دیگه میشه که حوصله تایپ ندارم
اگه دومینر و وبمستر هستین باید بدونین دیگه
به نظر منم جای دامنه انگلیسی رو نمی تونه بگیره
ولی جای دامنه فینگلیشی رو میگیره
آخه این دامنه چیه:59::59::59::59::59::59::59::59::59::59::59: :59::59::59::59::59::59::59::59::
teyfesoroosh.com
خدایشش این بهتر نیست!؟
com.طیف-سروش
در ضمن فاصله برای هیچ نوع دامنه ای تعریف نشده ! نه فقط دامنه فارسی شما هر چی تو وو مرور گر با فاصله بزنی ارور میده
عزیز اپه میخواست بگیره الان کل سایت های پر طرفدار و بزرگ ایرانی به طرفش می رفتن با چند تا سایت که نمی شه که ! در ضمن اصلا معنی نداشت دامین فارسی چرا باید محدود کنن؟!(خود ایران) که چی بشه تو دنیای نت محدودیت معنی نداره یعنی فقط کاربرای داخلی می تونن ترافیک ایجاد کنن !
یعنی الان محدودیت داره؟ چطوری؟ کاربرای کشورهای دیگه بهش دسترسی ندارن؟
منم فکر نمی کنم بگیره. الان فقط اسکریپت دات کام رو می شناسم.
قیمت ثبتش بالاست ولی شاید به درد سئو بخوره!
هنوز جا نیافتاده فارسی ;;)
نه بابا !
توو کل دنیا میشه ازش استفاده کرد
منظورش اینه که فقط فارسی زبونا میتونن ازش استفاده کنن
ولی از اونجایی که 99 درصد کاربرای من ایرانیم فکنم به دردم بخوره
البته من یه آدرس انگلیسیم دارم که آدرس اصلی سایتمه
خوب راس میگی هیچی جای آدرس انگلسیسی رو نمی گیره
:49::49::49::49::49::49::49::49::49:
ولی یه مقاله خوندم نوشه بود بدرد برای سئو و تبلیغات خوبه
بخاطر سپردنشم واسه مشتری آسونه و کلمات کلیدی هنوز بازه
من اون سایتایی رو که بالا نوشتین رفتم دیدم
فارسیدو قابلیت جستجوی گروهی دامنه فارسی رو داره :79::79::79::79::79::79::79::79:
هر چی گشتم دامنه فارسی دات کام یه دامنه بدرد بخور در زمینه کارم ( مسافرتی) پیدا نکردم همش پر بودد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
لینکشو میزارم
ثبت دامنه فارسی - فارسیدو
بچه ها اگه دامنه فارسی کام در زمینه مسافرت سراغ دارین لطفا ندا بدین=;
نه عزیز همه جا می شه استفاده کرد فقط طرف اونور دنیا باید زبون فارسی نصب کنه بعد بیاد تایپ کنه فلان دات کام بابا همه چیزرو نمی شه ملی کرد که آخه ببینید کی می گم این اینترنت ملی هم تا یه جایی جلو میره بعد مثل همین می شه درسته بحثش جداست ولی به جای اینکه بشینن رو فایروالینگ کشور کار کنن ....
فکر نمیکنم فراگیر بشه ، حالا اگه قیمتش ارزون بود یه چیزی؟
اصلا به صرفه نیست.....=;
نمیدونم بگیره یا نه . ولی دامین های تک و زیبا میتونن خیلی با ارزش باشن . من دامین داف.com را داشتم اول گذاشتم 1 میلیون تومن بعد از یکی دوهفته گفتم ولش کن کی میخره کردمش 300 هزار تومان دیدم چند روز بعد یکی خرید . یه سری دامین های فارسی هست که بنظر من هیچ ارزشی ندارن ولی بالای چند میلیون گذاشتن...