پاسخ : درخواست هاست به علاوه نصب نرمافزار!
منظورتون چیه واسه چند روز میخوام؟!؟
خوب مسابقه مثلا ماهی یه بار یا دوبار برگزار میشه، ولی من که نمیتونه هر ماه یه بار vps بگیرم! مثل بقیه دیگه! عرض کردم که سالیانه پرداخت میکنم! بگید سالی چقدر ، منابع هم زیاد نمیخواد! فوقش تو یه ساعت خاص در حد چند هزار نفر بازدید کننده داشته باشه!
اصلا یه موضوع دیگه! کسی اسپانسر این پروژه نمیشه؟!؟ هزینهاش که زیاد نیست! بازدیدکنندهها هم همه دانشجو واستاد هستند که اگه سرویس خاصی براشون داشته باشید(مثلا سایت برای اساتید و ...) جون میده برای اسپانسری!
رم: 512 مگ
پنل: ال ایکس ادمین
هارد : 20 گیگ
پهنای باند نامحدود :
15 هزار تومان
سالیانه 150 هزار تومان
منابعی که گذاشتین زیاد هست! آخه 20 گیگ هارد و 512 تا ram میخوام چیکار؟!؟ من میگم در حد یه هاست 300 مگابایتی اشتراکی منابع کافی هست!
تو این رنج قیمت هم اصلا نمیتونم بیام!
Vps ارزون (خیلی ارزون) یا اسپانسر، هر کی بود شرایط رو بگه. کنترل پنل هم مهم نیست(فکر کنم اگه فقط ftp هم باشه کافیه!)
دوست عزیز
هارد رو میکنم 5 گیگ
اما رم رو مطمینی میخوای کم کنی؟!
خودتان میگید چندین هزار نفر
بنظرت رم 256 یا 128 میکشه؟
دان ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tasnimsg
منابعی که گذاشتین زیاد هست! آخه 20 گیگ هارد و 512 تا ram میخوام چیکار؟!؟ من میگم در حد یه هاست 300 مگابایتی اشتراکی منابع کافی هست!
تو این رنج قیمت هم اصلا نمیتونم بیام!
Vps ارزون (خیلی ارزون) یا اسپانسر، هر کی بود شرایط رو بگه. کنترل پنل هم مهم نیست(فکر کنم اگه فقط ftp هم باشه کافیه!)
سلام . دوست من .
خوشحال میشم که بتونم شما را کمک کنم. هم میتونم به شما هاست بدم و هم سرور مجازی.
فقط چند تا سوال دارم :
1. حد اکثر کانکشن به سرور چند تا است.
2. تاحالا خودت با برنامه سرورش کار کردی و کاکرد اونو تجربه کردی ؟
اگه حواستی میتونم اسپانسر هم بشم. تماس بگیرید ...
ببینید اولا که این فقط وقتی مسابقه باشه بازدید کننده زیاد داره
مسابقه هم دو نوع هست وقتی درون دانشگاهی باشه که اکثر مواقع این طوره زیر 500 نفر (دارم خیلی دست بالا می گیرم) هست (در بدترین حالت هفتهای یک بار- البته معمولا دو هفته یا ماهی یک بار هست)
فقط وقتی مسابقه بین دانشگاهی بشه بازدید کننده زیاد میشه اونم فکر نمیکنم بیش از 5000 تا بشه، خیلی بعید هست، حالا شما فرض کنید 10000 تا که در بدترین حالت هم مشکلی پیش نیاد. اینم سالی چند بار بیشتر نیست(در شلوغترین حالت 10 بار). حداقل تو سال اول این طوری هست.
در مورد نصبش هم بله ، ما رو یه سرور تو دانشگاه نصب کردیم(البته من نصب نکردم ، ولی اونی که نصب کرد در دسترس هست) منتهی مرکز محاسبات یه مشکلاتی داشت و از بیرون دانشگاه برای دسترسی بهش مشکل بود و ... خلاصه باهامون راه نیومدند.
در مورد اسپانسر شدن هم پیغام خصوصی میدم. ممنون
بلا ممنون از جواب شما.
ولی من منظورم از استفاده خودتون از برنامه این بود که آیا مصرف cpu و ram را بررسی کرده اید تا بحال ؟
جئابتون هم در پ.خ دادم . بفرمایید یاهو ..