سلام
امکان نداره بتونه!!!
با یوزر و پسورد پیشفرض میتونه فقط
اگرواقعا فراموش کردید
مودم را از پشت ریسیت کنید
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
شما کاربر موبین نت هستید... من منظورم ایرانسل بود
تو همین قسمت تایپک همه گفته هام رو میگم چون صوصله بحث با کسی رو ندارم
بنظر من برای اینکه حال کسی رو بگیری باید بفرستی تو فروم تا حالش جا بیاد
سعی میکنم دیگه اینجور موارد رو اطلاع رسانی نکنم چه به ضرر خودم تموم میشه گوره بابای کاربران وایمکس ایرانسل
-
دوستان اگه پست منو خوب خونده باشید گفته بودم پیام خصوصی بدن که به این وسیله کسی اسیب نبینه که دوست عزیز مون AfaghData لطف کردن برای همه به نمایش گذاشتن
افرين به بچه هاي شرکت شمانقل قول:
نوشته اصلی توسط AfaghData
ولي بازم ميکنم راه ديگه براي دسترسي به اطلاعات درست کردم
و فقط نياز به کمک يکي از دوستام دارم که اطلاعات رو درست تر و دقيق کنم و دنبال راهي براي جلو گيري
بعد براي شرکت ايرنسل ارسال کنم شايد يه....
-
در باره تايپک هم بگم منظورم چيزي ديگه بود ولي چيز ديگه تايپ کردم که ...
بازم هم اين روشي که شما گفتيد در تايپک گفتيد کاره اشتباه ي بود چون خيلي ها سئو استفاده ميکنند
ميگيد چطوري؟ فقط کافيه طرف مودم رو به صورت اتصال اتوماتيک بزار بعد يه نفر ميتونه بياد از اطلاعاتش بکاب بگير براي خودش رستور کنه..
-
در باره ي کلمه هک که در تاپک بکار بردم
بنظر من هر راه نفوزي رو هک ميگن-اين هم يک روش نفوز به اطلاعات ديگران بود
باسه همين اسمش رو هک گذاشتم....
و........
شبه همگی خوش
عجب !!!
حالا بذار این آقا بگه من 1000 نفرو هک می کنم ، چی از شما کم میشه ؟ ...
درضمن یه جوری حرف میزنید انگار این رفیقمون همه رو تهدید به مرگ کرده ! فقط خواسته یک کمکی کرده باشه ، همین ... :113:
کاربر نسبتا محترم شما اول فرق پیغام خصوصی و .. متوجه بشین ، دوم تجربه ای شد دیگه جواب بچه های زیر 18 تو این تالار ندم چون ظرفیتشون اندازه سن کم خودشون هست!
شما هم به جای خود شیرینی کار خودتونو انجام بدید ! بد بودن یا خوب بودن کاری رو به من یاد ندید
متاسفم برای...
---------- Post added at 04:09 AM ---------- Previous post was at 04:08 AM ----------
کمک با ادا کردن فرق داره:113:
شما برای خودت متأستف باش که نمی دونی توی جایی که هزاران نفر دارن نوشته هاتو می خونن چطور باید صحبت کنی ...
در ضمن ، با توجه به همون امضای خودتون ، لطفا کمتر صحبت کنید اما .... نگید که هیچ ربطی نداره ... ( پیغام خصوصیو و ... ادا و ... )
---------- Post added at 04:28 AM ---------- Previous post was at 04:26 AM ----------
خوابت میاد برو بخواب خوب ... مجبوری تا این موقع بیدار بمونی بیای ایناا رو بنویسی ؟
اگه نصف اون هزار نفر مثل شما باشند ، دیگه نیازی نیست برای کسی درک و فهم توضیح داد ، چون خدا که نتونست ... ما هم نمیتونیم8-|
البته یک نکته دیگه در حال حاضر شما کافیه فقط یک مودم ایرانسل داشته باشی و بدون محدودیت از اکانتی که بنام اون مودم هست از یک اکانت دیگه استفاده کنید اگر محدودت مک را فعال کنه با هک شدن و یا داشتن اطلاعات هیچ کاری نمیتونه کسی انجام بده چون فقط باید همون مک ادرس و سریال مودم باشه تا کار بده اکانت
ایرانسل براحتی میتونه این مشکل حل کنه که فقط روی اون مک ادرس مودم فعال باشه اکلانت احتمالا برای اینکه کاربران راحت باشن و همیشه دسترسی به سرویس وایمکس داشته باشن کاربران این قضیه اعمال نکرده من الان خودم 2تا اکانت دارم یکش 128 هست یکش هم 1 مگ هست و مودمهاشون یکی یو اس بی یکی وای فای هست با هر کدوم مودمها وصل بشم اکانتهای اون یکی رو ش میشه وصل شد بدون محدودیت