نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط saeed.spore به خدا من می خواستم اون قبلی را تغییر بدم اما مشکل اینجاست نمیشه قفل شده نمیشه دستش بزنیم :109: مجازی سازتون چیه وی پی اس رو خاموش کن بعدش تغییر بده
نقل قول: نوشته اصلی توسط Xfise مجازی سازتون چیه وی پی اس رو خاموش کن بعدش تغییر بده مجازی سازم vmware اما من خاموش کردم ولی هرچی می خوام دست تو هارد ببریم نمشه فقط اجازه می ده من فقط هارد کنارش اضافه کنم
نقل قول: نوشته اصلی توسط saeed.spore مجازی سازم vmware اما من خاموش کردم ولی هرچی می خوام دست تو هارد ببریم نمشه فقط اجازه می ده من فقط هارد کنارش اضافه کنم من خودم بارها این کار رو کردم اگه خواستی مشخصات سرور رو برام بفرست ببینمش !!
نقل قول: نوشته اصلی توسط Xfise من خودم بارها این کار رو کردم اگه خواستی مشخصات سرور رو برام بفرست ببینمش !! خوب آقا اگه میشه خوب یا آوزش تصویری بزرا همه اینجا ازش استفاده کنند
نقل قول: نوشته اصلی توسط saeed.spore خوب آقا اگه میشه خوب یا آوزش تصویری بزرا همه اینجا ازش استفاده کنند دوست عزیز مراحلش همین هایی هست که بهتون گفتم اما شما میگید اصلا نمیتونید هارد را ادیت کنید نمیدونم مشکل شما دقیقا کجاست !!!!!!!!!!!
نقل قول: نوشته اصلی توسط saeed.spore خوب آقا اگه میشه خوب یا آوزش تصویری بزرا همه اینجا ازش استفاده کنند عزیز شما قبل از این اصلا VPSi را ادیت دادید؟ بدید به یه شخص معتمد براتون چک کنه! یا بدید به کسی که ازش خریداری کردید! موفق باشید!