درسته - ولی واسه شروع - اصلا توجیح اقتصادی نداره این همه خرج - میشه با 1 . 2 ماه استفاده کردن از نال شده کارو راه انداخت
نمایش نسخه قابل چاپ
درسته - ولی واسه شروع - اصلا توجیح اقتصادی نداره این همه خرج - میشه با 1 . 2 ماه استفاده کردن از نال شده کارو راه انداخت
یه راه دیگه هم هست بعضی هاستینگ های خارجی به همراه ریسلری whmcs رو رایگان می دن.
WHMCS.v4.5.2 همراه با فارسی ساز کامل و قالب فارسی | دانلود رایگان اسکریپت
(سیستم + فارسی ساز مدیریت و بخش کاربری و قالب فارسی پورتال) رو از لینک بالا دانلود کنید.
جوک گفتی :دی
بجای اینکه هزینه خرید ریسلر از سایت های خارجی کنه لایسنس رو بخره براش بصرفه تره.
دانلود WHMCS 4.4.1 R2 Full NULLED (به همراه فارسی ساز)
دانلود whmcs 4.5.1 نال شده
منم منظورم این بود برای کسی که ریسلر می خواد بگیره اینطوری بصرفه تره و معمولا با 20 دلار در ماه اکانت ریسلر به همراه لایسنس WHMCS و Cpanel در اختیارت قرار می گیره.
این سیستم ارزش داره که نسخه کامل رو خریداری کنید
اگر میخواید حرفه ای کار کنید حرفه ای شروع کنید
شما که این پیشنهاد رو میدی بهتره بری یه تحقیقی هم بکنی که کسایی که از این سرویس ها رو از هاستینگ هایی خارجی مثل hostgator خریدند چه مشکلاتی داشتند
اونا وقتی ببینند که کمی از از حد معمول مصرف سرورتون بالا میره سریعا suspand میکنن حالا بگذریم خاطر تحریم چه بازی های که در نمیارن
hostgator که بله ، اما بهتره شما تحقیق کنی ، من این سرویس رو از اروپا سراغ دارم و به دوستم هم معرفی کردم الان هم چندین ماهه استفاده میکنه. ریسلر + whmcs + دامین رایگان + قالب رایگان و.....
suspand هم نمیکنند ، دلیلی هم نداره بکنند ، چون سرویس هاشون مسخره بازی نیست مثل همون شرکتی که گفتی ! به نظرم نهایت حماقته از اینجور شرکت های آمریکایی خرید کردن.
تایید میشه
ریسلر که فقط Hostgator نیست!
میشه از شرکت های اروپایی و کانادایی سرویس گرفت که مشکل تحریم ندارند و اگر استفاده ار سرویس در حد معقول هاست اشتراکی باشه، Suspend نمی کنند.