پاسخ : برای شروع چه سروری پیشنهاد می کنید؟؟
نقل قول:
می شه لینک بدید. این تاپیکی که شما گفتید رو پیدا نکردم.
کارهای انتقال سرور چقدر هزینه بر و وقت گیر هست ؟؟ و به چه شکل هست ؟
ممنون
شما میخواین سرور رو انتقال بدین به خارج از کشور یا میخواین یک سرور در خارج از کشور اجاره کنید ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smartieuser
شما میخواین سرور رو انتقال بدین به خارج از کشور یا میخواین یک سرور در خارج از کشور اجاره کنید ؟
من هنوز سروری نگرفتم که بخوام انتقال بدم .
می خوام یه سرور در خارج از کشور اجاره کنم . می خوام این فرآیند انتقال سرور رو بدونم که به چه شکل است و در صورت افزایش مشتری چه کار باید بکنم ؟
HugeServer Aria HostPolic میتونن کمکتون کنند. چون سرور رو میتونن خارج از کشور بخرن و نیازی به انتقال هم نیست. در مورد اجاره چیز خاصی وجود نداره ! اگر کم آورد سرورتون میتونین یه سرور بهتر اجاره کنین و یا آپگریدش کنین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smartieuser
HugeServer Aria HostPolic میتونن کمکتون کنند. چون سرور رو میتونن خارج از کشور بخرن و نیازی به انتقال هم نیست. در مورد اجاره چیز خاصی وجود نداره ! اگر کم آورد سرورتون میتونین یه سرور بهتر اجاره کنین و یا آپگریدش کنین.
در صورت انتقال هزینه ی سرور جدید رو باید تمام و کمال بدیم ؟؟
با توجه به اینکه سرور قبلی رو کامل پرداخت کردیم.
نقل قول:
در صورت انتقال هزینه ی سرور جدید رو باید تمام و کمال بدیم ؟؟
با توجه به اینکه سرور قبلی رو کامل پرداخت کردیم.
اگر سرور رو خریداری کنید هزینه خرید سرور که سر جاش، فقط باید هزینه های مربوط به برق و فضا رو بدین. در واقع سرور مال خود شما هست ! وقتی مال خود شماست خوب خودتون هم تصمیم میگیرین که باهاش چی کار کنین !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smartieuser
HugeServer Aria HostPolic میتونن کمکتون کنند. .
اینی که اسم بردید رو من نمی شناسم. سایتش رو می شه پ.خ. کنید .
---------- Post added at 04:50 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smartieuser
اگر سرور رو خریداری کنید هزینه خرید سرور که سر جاش، فقط باید هزینه های مربوط به برق و فضا رو بدین. در واقع سرور مال خود شما هست ! وقتی مال خود شماست خوب خودتون هم تصمیم میگیرین که باهاش چی کار کنین !
معمولا اجاره می کنند درسته ؟؟
چون اگر بخرم امکان انتقال هم قاعدتا وجود نداره و باید سرور رو بفروشم .
HugeServer.com
AriaServers.com
hostpolis.com
بله ! بیشتر یوزرها اجاره میکنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smartieuser
HugeServer.com
AriaServers.com
hostpolis.com
بله ! بیشتر یوزرها اجاره میکنند.
من آخرش هم متوجه نشدم در صورت اجاره کردن سرور اگر بخوایم به یه سرور دیگه انتقال داشته باشیم هزینه ها به چه شکل هست؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Dr.FANOOS
من آخرش هم متوجه نشدم در صورت اجاره کردن سرور اگر بخوایم به یه سرور دیگه انتقال داشته باشیم هزینه ها به چه شکل هست؟؟
یک سرور دیگه میخرین و اطلاعات رو انتقال میدین. اگه دیتاسنتر هم همکاری کنه که میتونین هارد هارو انتقال بدین به سرور جدید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
smartieuser
یک سرور دیگه میخرین و اطلاعات رو انتقال میدین. اگه دیتاسنتر هم همکاری کنه که میتونین هارد هارو انتقال بدین به سرور جدید !
برای من که دارم سرویس می دم هزینه ها به چه شکل در میاد ؟؟؟
منظورم اینه که من پول اجاره سرور اولیه رو دادم (به صورت کامل) ، پول اجاره ی سرور دوم رو هم باید به صورت کامل بپردازم؟؟