ماهانه 115 هزار تومان خواهد شد . گروه خدمات میزبانی وب ایران | Iranian WebHosting Group | میزبانی وب | سرور اختصاصی | سرور مجازی از طریق پرتال ما ثبت نام کنید ! و بعد از اون یک تیکت به بخش فروش بدید . لینک پرداخت برای شما ارسال خواهد شد
نمایش نسخه قابل چاپ
ماهانه 115 هزار تومان خواهد شد . گروه خدمات میزبانی وب ایران | Iranian WebHosting Group | میزبانی وب | سرور اختصاصی | سرور مجازی از طریق پرتال ما ثبت نام کنید ! و بعد از اون یک تیکت به بخش فروش بدید . لینک پرداخت برای شما ارسال خواهد شد
ممنون لینک سایت را یک بررسی کننقل قول:
برای من با لینکی که شما دادی صفحه سفید میاد ولی با این لینک درست لود میشه
گروه خدمات میزبانی وب ایران | Iranian WebHosting Group | میزبانی وب | سرور اختصاصی | سرور مجازی
فکر کنم یک index.html باید روش باشه ;)
موفق باشی
Xeon 3470
16 GB DDR3 RAM
4*500 GB HDD
1 Gbps port + 30 TB BW
34 IP Address
180 دلار آمریکا !
---------
این آفر اگه هاردش 1 دونه باشه و آی پی آدرسش 2 - 3 تا ، می تونید اینجوریش رو اوکی کنید؟
چون من به هارد و آی پی اضافی نیاز ندارم
هزینش؟
با تشکر
عکس اول : لینک دانلود از webhostingtalk هست . فکر کنم از بورست نت باشه
لینک دوم : داخل شبکه فونیکس هستش . تشکر
در صورتی که دوستان خریدار باشند بهشون 1 ساعت سرور مجازی برای تست میدم. یا علی
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:09 PM ----------
سلام. ببینید این به کارتون میاد
120 دلار هزینه سرور + 25 دلار هزینه 8 گیگابایت رم دیگه که بشه 16 گیگابایت => 145 دلار x 1270 تومان هر دلار امروز : 184 هزار تومان .
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
دوستان عزیز به 2 نفر اعتماد کردم و دو سرور دادم . بنا بر این شد که هزینه سرور رو ظرف نهایت یک هفته بدهند. مثل اینکه فقط سنگ روی یخ شدیم و باید مثل اکثر دیگه خودم رو فقط ندامت کنم.
آفر زیر رو به شما زیر قیمت میدم. ! توجه داشته باشید که از همان روزی که پرداخت رو انجام میدید به مدت یک ماه سرویس در دسترس است ! و ربطی به گذشت زمان تحویل ما ندارد.
Xeon 3440
16 GB RAM
2*500 GB HDD
1 Gbps port + 30 TB BW
5 ip address
ماهانه : 170 هزار تومان !
شما هر دو سرورتون رو از ما دارید . می تونید تشریف ببرید به : Directory list یک لینک رو دانلود کنید و سرعت دانلود رو ببینید :-)
ضمنا. یک پیغام خصوصی به من بدید لینک خود دیتا سنتر رو بدم خدمتون. دانلود کنید و فایل رو هم پیوست کنید ! :-)
امکان افزایش رم هم هست ؟
تحویل چه قدر طول میکشه ؟
kvm چه جوریاست ؟
امکان افزایش رم هست ! 8 گیگابایت و هر 8 گیگابایت : 25 دلار
تحویل 12 ساعت تا 18 ساعت
کا وی ام هر وقت بخواید به صورت رایگان تحویل میشه