سلام امروز سرعت خيلي پايينه! من الان چند ساعته دارم کار ميکنم سرعت دانلود از 5-6 کيلو بيشتر نميشه ولي بدم چيز پي ان بالاي صده سرعتم!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام امروز سرعت خيلي پايينه! من الان چند ساعته دارم کار ميکنم سرعت دانلود از 5-6 کيلو بيشتر نميشه ولي بدم چيز پي ان بالاي صده سرعتم!
اگر سروتون امریکا باشه و از دیتا سنتر فونکس احتمالا دلیلش این هست البته ایشون خودشون پاسخ میدهند حتما
اطلاعات بیشتردر لینک زیر
http://www.webhostingtalk.ir/f34/30384/
نقل قول:
دوستان عزیز ، کسانی که از فونیکس ناپ سرور دارند بدونند که در حال ارتقا شبکه هستند و از امشب کیفیت بهتری رو در سرور های این دیتا سنتر شاهد خواهیم بود. در حال حاظر نیز با مشکلاتی از قبیل کندی سرعت و همینطور قطع شبکه در برخی سرور ها شاهد هستیم که تا ساعاتی دیگر بر طرف خواهد شد .
بابت روز خاص فرداست
الان اینجا چندین شرکت isb اینترنتشون به طور کامل قطع شده
مرگ بر اسرائیل :d
آدم وسوسه میشه یکی بگیره ها o:-)
متاسفانه امروز شاهد کاهش شدید سرعت از طرف کاربران ایرانی هستیم. این مشکل توی هر دو سرور وجود داره. سرورهای ما همونجورکه گفتم از دو دیتاسنتر singlehop و equinix هست که در کیفیت شبکه اونا شکی نیست. پورت هر دو سرور خلوته و مصرف پهنای باند نسبت به روزهای گذشته کاهش محسوس داشته. ممنون می شم سایر همکاران هم از وضعیت سرورها بگن
با سلام
من کافی نت دارم
قبلا یوزر می خریدم اما سرعت به شدت پایین اومده و می خوام اگه بشه واسه مشتریام یه سرور اختصاصی با قیمت مناسب بخرم
البته یه 30 تایی هم کاربر دارم که همه دوستام هستن
ممنون می شم راهنماییم کنید
واستون پیغام خصوصی هم گذاشتم(رسید؟)
قبلا بچه ها 2 تا سرور خریدن که با وجود اینکه می گفتن تا 70 تا کاربر ساپورت داره سر 30 تا سروره کم میاورد
واقعا نمی دونم چی بخرم
می شه راهنمایی کنید
لینک خرید واسم بفرستید
سلام ببخشید من الان تا مرحله پرداخت رفتم اما مثل اینکه سایت فعلا دچار مشکل شده و نتونستم پرداخت کنم می خواستم بدئونم اگر موفق شدم سرور رو تا شب نحویل میدید ممنون میشم جواب بدید
پ.ن: درست شد الان پرداخت می کنم
من 3 تا vps از ایشون خرید کردم و از هر بابتی کاملاً راضی هستم .
امیدورام که تو کارتون موفق باشید
مثلا ترانسفر ریت چنده؟
من که تو این فروم از هر کی که همه تعریف کردن خرید کردم اخرم سرم کلاه رفته(جسارت نشه)
لطفا دوستان واقع بین باشن
توی تاپیک بغلی از دوستی خرید کردم با یه یوزر(یوزر فقط خودم بودم) با سرعت 2 مگ ترانسفر ریت 3 بهم داد
واقعا محشره
جناب آقای علیرضا خان هم که 2 روزه هر چی پی ام می دم بهشون جوابی نمی ده دیروز 2 بار دیشب 1 بار امروزم 2 بار
آقا ممنون از همه دوستان