پاسخ : درخواست سرور ویندوز و NttacPlus با سرعت بالا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
PENOIL
مردم زیراب همدیگرو میزنند واسه چندر قاز سود :-)))
شما بزار یک ماه از این کارت بگذره بعد اظهار نظر کن
کسی زیر آب کسی رو نزده, بزنه هم به شما ربطی نداره
سلام
آقا لطفا احترام همدیگه رو حتی المقدور در انظار عمومی حفظ کنید و تاپیک این بنده خدا رو هم خراب نکنید.
=====
عزیز شما لطف میکنید یکی از آی پی هایی که مشکل رپورت شده ازش برای من بفرستی...؟ (از equinix هست سرورت دیگه؟)
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
سلام
آقا لطفا احترام همدیگه رو حتی المقدور در انظار عمومی حفظ کنید و تاپیک این بنده خدا رو هم خراب نکنید.
=====
عزیز شما لطف میکنید یکی از آی پی هایی که مشکل رپورت شده ازش برای من بفرستی...؟ (از equinix هست سرورت دیگه؟)
ممنون
سرور ها از Privatelayer هست در دیتاسنتر Equinix
آی پی تست خود دیتاسنتر 46.19.136.1
آی پی های ما هم پینگ و Delay تایم مشابه دارند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
سلام
جناب سوئیس حتی پینگش به ایران ، از انگلستان هم بهتر هست! لطف کنید آی پی سرورتون رو اعلام کنید(نمیخواید پابلیک باشه پی ام کنید) تا من یه بررسی بکنم! پس مطمئن باشید مشکلی که شما دارید ، از جانب مکان سرور (سوئیس) نیست... اگر الآن از سوئیس سرویس دارید و مشترکینتون با مکان سرور مشکلی ندارن پیشنهاد میکنم 100% از سوئیس سرویس تهیه کنید!
فکر میکنم مشکل شما با توجه به اینکه برای همه ی یوزر ها هست ، عدم کشش پورت سرور اصلی هست...
پس مطمئن باشید به علت مکان سرور نیست این افت سرعت...
روز خوش
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
سلام
جناب سوئیس حتی پینگش به ایران ، از انگلستان هم بهتر هست! لطف کنید آی پی سرورتون رو اعلام کنید(نمیخواید پابلیک باشه پی ام کنید) تا من یه بررسی بکنم! پس مطمئن باشید مشکلی که شما دارید ، از جانب مکان سرور (سوئیس) نیست... اگر الآن از سوئیس سرویس دارید و مشترکینتون با مکان سرور مشکلی ندارن پیشنهاد میکنم 100% از سوئیس سرویس تهیه کنید!
فکر میکنم مشکل شما با توجه به اینکه برای همه ی یوزر ها هست ، عدم کشش پورت سرور اصلی هست...
پس مطمئن باشید به علت مکان سرور نیست این افت سرعت...
روز خوش
با دروود و احترام
باید بگویم که از بعضی رنج آی پی های ایران به آی پی های سوئیس،دشواری هایی در جابجایی داده ها صورت گرفته که گلوگاه هایی در ورود داده های ارسال/دریافتی(برای نمونه بسته های دیتا در دستور Ping)به ایران صورت گرفته که گویا از تهران،مرکز کشور این دشواری ها پیش آمده!
از سوییس (equinix) و آمریکا (singlehop) درخدمتیم
ram: 256MB
bw: 0.5TB
در مورد ساپورت و سرعت سرور هم از مشتریان بپرسید.
ماهانه ۱۵ تومان
سرور مجازی
CPU : Xeon E5620
Ram : 256 MB
H.D.D : 15 Gig
Port : 1 Gbps
Bandwidth : Unlimited
قیمت : هزار تومان
نصب و کانفیگ نرم افزار اکانتینگ به صورت رایگان انجام می شود.
تضمین برگشت وجه تا 73 ساعت بعد از تحویل سرور
سرور اختصاصی مجازی
نصب و کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
info_dlsong
شما بزار یک ماه از این کارت بگذره بعد اظهار نظر کن
کسی زیر آب کسی رو نزده, بزنه هم به شما ربطی نداره
شما جواب تون رو بعدا میگیرید :-))
تشکر از پیشنهادات
به نظر دوستان فعلاً با این وضع بهترین کشور کدومه ؟
دروود
پایداری من ندیدم که بشه گفت فلان کشور همه مدت شبانه روز پینگ خوبی به ایران دارد!همین سوئیس هم بعضی ساعت های شبانه روز پینگ بسیار خوب و بعضی زمان ها بسیار بد است!!البته زمانی که سوئیس مشکل دارد،من از چندید رنج آی پی که مشکل داشتند دیدم که با آی پی های امریکا مشکلی نداشتند( به اندازه سوئیس)اما همچنان پینگ بالا بود.