سرور رو مانیتور کنید و مشکل رو پیدا کنید.
بهینه سازی سرور و سیستم ارائه فید شما.
نمایش نسخه قابل چاپ
الان لینکام و استاتیک کردم اما این خوب نیست
از طرفی میخام ایفریم بیوفته رو سایت خودم ولی سرور دان میشه اگه بتونم ای فریم رو سیستم خودم بیارم خیلی برای رنک خوب میشه ولی سرور جواب این بازدید و نمیده و سریع دان میشه شما راه حلی برای این موضوع دارید
(متوجه منظور شما نشدم )
سلام
لطفا دقیقا توضیح بدید و لینک بدید یا عکس و بگید مدیریت محتواتون چی هست که این مشکل رو برخوردید ؟
ببینید مثلا وردپرس اگر رم سرور تو تنظیمات php کم باشه تو فید و ... به مشکلات زیادی بر میخوره
هر مدیریت محتوایی مشکلات خودش رو داره
سرور خودتون هست ؟ یا هاست دارید رو یه سرور ؟
من یه سرور مجازی دارم
که سه تا سایت روش دارم
یکی از سایت ها سایت تفریحی و وردپرس
برای تبلیغ این سایت یک لینک باکس با استفاده از php ایجاد کردم یعنی فید خوان اختصاصی برای خودم نوشتم
این لینک باکس بصورت iframe گذاشتم تو سایت پر بازدید همون موقع سرورم دان شد
بعد اومدم این کد و گذاشتم رو همون سرور که تبلیغ گذاشته بودم که چون لایت اسپید بود نتونست اجرا کنه
راه سومی پیدا کردم که با یه سایت واسطه فید ها رو خوندم و ای فریم سایت واسط و گذاشتم تو سایت تبلیغیه بازم سرورم بهش فشار اومد و نتونست جوابگو باشه
نهایتا به این نتیجه رسیدم لینک ها رو بصورت دستی تو سایت واسط بزارم اینجوری دیگه نیازی به خوندن فید از سرور خودم نبود و در واقع لینک ها از این سایت واسط به سایت من میاد و بازدید
هایی که از iframe میاد نصیب این سایت واسط میشه
حالا من میخام یه کاری کنم یا کدی چیزی بنویسم که ایفریم مستقیم رو هاست خودم باشه که این بازدیدها هم بیاد رو سایت خودم و سایتم دان نشه افزونه wp super cashe هم رو وردپرسم نصبه
ممنون از راهنمایی