متوجه شدم ، یوزر و پس رو تو پورتال وارد میکنی
نمایش نسخه قابل چاپ
منم 512 از داتک دارم حدود 3 سالی میشه منم این مشکل دارم از 9 تا حدود 12 شب خوب هستش ولی بعدش سرعت خیلی پایین میاد ولی البته به اون حدم نیست که دیگه پیجی به زور باز کنه ولی مثلا سایت یوتوب اینجور سایت اپارات اینا رو نه واقعا به زور باز میکنه ...
روز خوش
اندیشه سبز خزر گیلان...
adsl 512 = سرعت 4 کیلوبایت در ثانیه.. قطعی 3 روز در هفته!! بزن کف قشنگه رو :)) ............... بابامو در آورده این شرکته.. زنگ میزنم میگم سایت اداره پست اصلا باز نمیشه.. میگه از خود سایته!! میگم داداش با دیال آپ باز میشه.. میگه بررسی میکنیم میگیم!
نمونه 2 : جناب چرا قطعه اینترنت؟
جواب: سراسری هستش کلا قطعه!
عزیز از هر کی میپرسم میگه وصله ..
مودمتون رو رستارت کتید..
عزیز رستارت کردم!
یک چند بار رستارت کنید درست میشه......... بوق :))
تهران فقط گیتی نت
ایران فقط........
منم 512 پارس آنلاین دارم شبا سرعت 10.
صبح ها سرعت 150.
یه بر هم مشکل داشتم نمی تونسن حل کنن گفتن مودمت خرابه.
بعد زنگ زدم تهران که راهنمایی کردن درستش کردم.
فایل پیوست 3022
دلم می خود یه بازی آنلاین مثله call ofduty6 کنم نمی تونم
من از gprs استفاده میکنم حس میکنم امرو خیلی بهتر شده :d
توی ایران هیچ شرکتی مثل پارس آنلاین نیست ! شب ها سرعت کمی میاد پایین ولی به سرعت واقعی خودش میرسه . مثال میزنم :
مثلا سرویس 256Kbps که قانونا باید سرعت دانلود 32 کیلوبایت بر ثانیه رو بده توی روز ها حداقل 140-180 تا میده و در شب ها میاد روی 45-80 . ولی پهنای باند گران هست . مثال میزنم :d : خط 512 نامحدود پارس آنلاین ماهی 75 تومن هست و دو مگ نامحدود اون ماهی 399 تومن ! :65:
هم اکنون از مخابرات استفاده میکنیم . سرویس 1 مگ سرعت دانلود حدود 180-220 میده . چون شب ها رایگان نیست نتیجه می گیریم سرعت دانلود نه تنها کم نمیشه ، بلکه بیشتر هم میشه ! :d پهنای باند هم ارزون هست . هر گیگ 2500 تومن ! :d
آسیا تک هم که از خود مخابرات هست به جمع adsl های افتضاح بگذارید قطعی های مکرر سرعت افتضاح بصورت حجمی و بسیار گران.
Only laser
صبح ها زیر 120 نیست ظهر هم تا ساعت یک نیمه شب سرعت 80 به بالا قطعی هر 72 ساعت شاید یک بار شبانه رایگان زیر 70 نیست بعضی شب ها بالای 100 می شه