پاسخ : معرفی و پیشنهادات ویژه سرور های اختصاصی و کو-لوکیشن در ایران
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostgozar
لطفا لیست قیمت جهت co-location هم بیان کنید
همکار محترم،
انشاالله بزودی اطلاعات تکمیلی تر در مورد دیتاسنتر + لیست قیمت دیگر خدمات بمانند کو-لوکیشن و خدمات ارزش افزوده در همین تاپیک ارسال می گردد
لطفا تاپیک را دنبال بفرمایید
در صورت لزوم نیز به صورت تلفنی و یا ایمیل در خدمت شما هستیم
---------- Post added at 01:48 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
با سلام
آیا UpLink ارائه شده ، کم نیست ؟!!! چه عرض کنم !!!
سلام از بنده هست،
لطفا در این مورد بیشتر توضیح بدهید، با چه مفهوم و استدلالی نسبت به این موضوع اشاره می فرمایید؟
دوست عزیز پورت 1 گیگ نداره!
چرا اینقدر گرونه!
با این قیمت که سرور های خارج از کشور خیلی بیشتر میصرفه!
برنامه ای جهت ارزون تر کردنشون ندارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
blueline
دوست عزیز پورت 1 گیگ نداره!
چرا اینقدر گرونه!
با این قیمت که سرور های خارج از کشور خیلی بیشتر میصرفه!
برنامه ای جهت ارزون تر کردنشون ندارید؟
کاربر ارجمند،
در ایران و پورت 1 گیگابیت بر ثانیه؟ تصور می کنم شما نیاز دارید کمی در مورد شبکه و امکانات ارائه پورت در ایران و همچنین نوع کاربری سرور در ایران تحقیق بفرمایید
گران بودن تعرفه های سرور های اختصاصی و کو-لوکیشن در ایران به دلیل وجود تحریم ها، پهنای باند بسیار گران قیمت و موارد متعدد دیگری است، شایان ذکر است لازم می بینم شما قیمت ها را با دیتاسنتر afranet.com یا pndc.ir مقایسه بفرمایید و متوجه می شوید هزینه نرخ خدمات و سرویس در دیتاسنتر مذکور بیش از 50% ارزانتر می باشد
بله، تعرفه قیمت اغلب دیتاسنتر های خارج از کشور با وجود شبکه قوی تر ، بسیار مناسب تر از ایران می باشد، اما نوع کاربری وب سایت های مختلف استفاده از دیتاسنتر های داخل کشور را بها می بخشد
لزوما وب سایت هایی می بایست در داخل کشور هاست بشوند که تحقیقا دیتاسنتر های داخلی در این بخش نوع کاربری معنا میابد
خواهشمند است بررسی نموده، در صورت لزوم درخواست خود را ارسال بفرمایید
دیتاسنتر محاسبه قيمت خدمات Co-location براي مشتركين را بر اساس روش زير انجام ميدهد:
نرخ ماهانه= نرخ يونيت + ميزان انتقال اطلاعات در ماه + نرخ خدمات اضافي (انتخاب دلخواه)
فضاي يونيت رك:
هر يونيت به همراه يك اتصال سوييچ 100 مگابيت و يك عدد IP و يك عدد اتصال برق 1.5 آمپر بدون پهناي باند به شرح قيمت زير ارائه ميگردد:
از يك يونيت تا 5 يونيت: 85/000 تومان
از 5 تا 10 يونيت، هر يونيت: 75/000 تومان
از 10 تا 20 يونيت، هر يونيت: 67/000 تومان
از 20 يونيت به بالا، هر يونيت: 60/000 تومان
انتقال اطلاعات:
دیتاسنتر ميزان انتقال اطلاعات پايه ماهيانه براي پورتهاي Uplink هر سرور را در ظرفيتهاي 100 گيگابايتي ارائه مينمايد و مشترك ميتواند در هنگام سفارش سرويس به ميزان مورد نياز، ترافيك ماهانه را در ظرفيتهاي 100 گيگابايتي خريداري نمايد كه هزينه هر 100 گيگابايت ترافيك در ماه 35/000 تومان می باشد.
توضيح:
-1 براي ميزان انتقال اطلاعات ماهانه پايه ( 100 گيگابايت در ماه معادل 337 كيلوبيت بر ثانيه) پورت سوييچ براي ارسال با سرعت 1.6 مگابيت در ثانيه 5 برابر) و دريافت با سرعت ( 2 برابر) 660 كيلوبيت بر ثانيه تنظيم ميگردد. )
-2 به ازاء حجم ميزان انتقال اطلاعات ماهانه، كه ضريبي از ميزان انتقال اطلاعات ماهانه پايه مي باشد سرعت هاي ارسال و دريافت پورت اينترنت تنظيم
خواهد شد.
-3 با توجه به سرعت پورت سوييچ، مشترك ميتواند در طول ماه بيش از ميزان خريداري شده ترافيك، مصرف داشته باشد كه اضافه مصرف بر اساس
گراف مصرف كه در پايان ماه ارائه ميگردد، محاسبه و صورتحساب صادر خواهد شد.
ساير خدمات اضافي :
الف- IP اضافی:
براي هر اتصال پورت سوييچ، IP اضافي به شرح قيمت زير ارائه ميگردد:
1- از 1 تا 12 IP هر عدد: 4/000 تومان
2- از 16 الی 64 IP هر عدد: 3/000 تومان
3- از 64 عدد به بالا هر آی پی: 2/000 تومان
ب- اتصال برق Redundant:
در شرايطي كه سرور نياز به اتصال برق redundant داشته باشد. اين اتصال با نرخ 10/000 تومان در ماه ارائه ميگردد.
ج- هر آمپر برق اضافي:
در صورتي كه مصرف جريان برق سرور بيشتر از 1.5 آمپر باشد. هر آمپر برق اضافي به مبلغ 32/000 تومان در ماه محاسبه مي گردد.
د- خدمات ارزش افزوده
ساير خدمات ارزش افزوده در صورت نياز مشترك مطابق با ليست قيمت مربوط به خدمات ارزش افزوده ارائه خواهد شد.
لطفا یک ایمیل جهت مکاتبه قرار بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostgozar
لطفا یک ایمیل جهت مکاتبه قرار بدید
info @ webvillage.ir
کاربران محترم، در صورت تمایل امکان ارائه آی پی جهت تست پرووایدر پهنای باند میسر می باشد
خواهشمند است با info مکاتبه بفرمایید
بهتر نیست با دیتاسنتر سروش کار کنید .
قیمت هر 4 یونیت فقط 100 هزار تومان است و قیمت هر 100 گیگابایت ترافیک اضافه 35 هزار تومان می باشد .
uplink هم فکر می کنم اگر اشتباه نکنم 50 مگابیت ارائه می کند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgp.co.ir
قیمت هر 4 یونیت فقط 100 هزار تومان است و قیمت هر 100 گیگابایت ترافیک اضافه 35 هزار تومان می باشد .
دوست عزیز اگر همچین آپلینکی در ایران ارائه میشد ، من خودم الان اونجا فول رک داشتم ! :) حداکثر آپلینک اختصاصی برای سرور های معمولی 5 مگابیت هست و با هزار تا هزینه 20 مگابیت ! تازه اونم با محدودیت های شدید ! حالا ما که با این آقا کار نکردیم ، اما اگر بذارن پورتشون رو تست کنیم ، حتما چند کیس سرور کولو در آنجا کولو خواهیم کرد . :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgp.co.ir
سرویس مذکور دقیقا از دیتاسنتر سروش رسانه ارائه می گردد
برای مطالعه کامل اطلاعات به اولین پست های این مبحث مراجعه بفرمایید
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
دوست عزیز اگر همچین آپلینکی در ایران ارائه میشد ، من خودم الان اونجا فول رک داشتم ! :) حداکثر آپلینک اختصاصی برای سرور های معمولی 5 مگابیت هست و با هزار تا هزینه 20 مگابیت ! تازه اونم با محدودیت های شدید ! حالا ما که با این آقا کار نکردیم ، اما اگر بذارن پورتشون رو تست کنیم ، حتما چند کیس سرور کولو در آنجا کولو خواهیم کرد . :)
در صورتی که کاربران محترم قبلا از بهترین و معروف ترین دیتاسنتر های واقعی ایران بمانند افرانت، پارس آنلاین و داده پردازی استفاده کرده باشند ، تحقیقا می دانند سروش رسانه بهترین، قدرتمند ترین و پایدار ترین شبکه را در بین دیتاسنتر های ایرانی دارد
برای مثال به نمودار های مندرج در لینک های زیر توجه بفرمایید
AS21341 SINET-AS Soroush Rasanheh Company Ltd Access Service Provider Tehran, Iran
AS25184 AFRANET Co. Tehran, Iran
AS16322 PARSONLINE Autonomous System Tehran - IRAN
AS5618 DPI DP IRAN
با احترام