پاسخ : انتخاب گوشی مناسب با استفاده از تجربه شما
نقل قول:
رحمان جان سلام. بنده یک گوشی باز حرفه ام :-) . عزیز N8 نوکیا افت سرعت بسیار زیاد دارد. ضمن اینکه هنگ هم زیاد می کنه !
اگر شما به دنبال یک گوشی در رنج قیمت 400 تا 500 هستید : Xperiax10 رو بدون هیچ شکی خرید کنید
اگر رنج بین : 500 تا 700 هستید : HTC Sensation ر وبخرید ! من دارم و فوق العاده راضی ام
اگر رنج بالای 700 مد نظر است لطفا Samsung Galaxy S2 رو بخرید. ! من تضمین می کنم هر سه این گوشی هارو . چون خودم هر سه تاشو دارم ! ضمنا. Xperia رو رنگ سفیدش رو بخرید . خیلی جالب تر و خوش رنگ تر از سیاهش است. سیاهشو تو دست بگیری انگار کوچیک تر از سفید است و همینطور زود کهنه مانند میشه. و همینطور ار تلق هست درب پشتش
سلام
پس باید N8 را نادید بگیرم
در مورد Xperiax10 هم یک سرچ کردم این را دیدم :
̏ Sony Ericsson XPERIA X10˝ مشخصات گوشي موبايل - ̏ Sony Ericsson XPERIA X10˝ Full Specification - GSM.ir
در قسمت نظرات یک کاربر اینطوری بیان کرده :
نقل قول:
این گوشی همه چیزش خوبه جز صداش. کیفیت و بلندی صدای اسپیکر و مکالمه در حد افتضاحه. صدای مکالمه اونقدر ضعیفه که فقط توی جاهای ساکت میتونین صدای طرف مقابل رو بشنوین. این مشکل توی محصولات جدید این گوشی با اندرود 2.3 همچنان باقیه. موقع خرید این گوشی این موضوع مد نظرتون باشه
البته ظاهر زیبایی و قیمت هم خیلی مناسبه
رنگ مشکلی هم بد نیست :D
سامسونگ هم که کلاً تمایلی ندارم برم سمتش
نقل قول:
پس بهتره دوربین عکاسی بخری ! :d اینجوری به صرفه تره ! :d یه گوشی 1100 با یه دوربین عکاسی حرفه ای Canon ! اینجوری تمام نیاز هات برطرف میشه ! :d
نه دیگه دوربین داشتم , افتاد تو دریا سوخت :D
در کل با گوشی تهیه عکس راحت تره ;)
اگر مدل خاصی مدنظرت هست ممنون میشم (( آفر )) بدی :53:
ممنون
نقل قول:
نه دیگه دوربین داشتم , افتاد تو دریا سوخت :D
در کل با گوشی تهیه عکس راحت تره
اگر مدل خاصی مدنظرت هست ممنون میشم (( آفر )) بدی
ممنون
:d رحمان جان من زیاد اهل گوشی نیستم و خیلی کم مورد پیش میاد که گوشی وارد کنم . حالا من امروز میگردم برات . گوشی خاصی اگر گیرت اومد بگو زنگ بزنم امارات بچه ها قیمت بگیرن و خودم بیارم از اونجا برات . البته گارانتی مارانتی یخ ! :d
سونی اریکسون هم وضعیتش داره بهتر میشه. ولی یه چیزی تو مایه های نوکیاست اینم
بزار یه چیزی بگم حالا :d
از رفقامون یکی HTC Desir داشت. یه عکسی از یه آبشار که خودش گرفته بود بهم نشون داد، با نگاه اول فکر کردم نقاشی یا پوستر هست !! بعد که بهم گفت با گوشی گرفتم ، چانه چسبید به زمین... :))
کلا رحمان جان از نوکیا و سونیس اریکسون و .. بیا بیرون
برو تو کار گوشی هایی اندرویدی
مثلا galasy s II الان من دارم خیلی راضی هستم
واقعا بهترین گوشی هست
از آیفون و .. هم بهتره
الان هم قیمت اومده پایین تر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
atilnic
کلا رحمان جان از نوکیا و سونیس اریکسون و .. بیا بیرون
برو تو کار گوشی هایی اندرویدی
مثلا galasy s II الان من دارم خیلی راضی هستم
واقعا بهترین گوشی هست
از آیفون و .. هم بهتره
الان هم قیمت اومده پایین تر
خب جیگرم ! الان اکثرا دیگه اندوید اند. باحال ترین توی اون دنج قیمت SonyEricsone ! پسر دمت گرم. گالاکسی اس 2 آخرتشه ! اول که اومد 1 تومان پول دادم پاش. الان بی گارانتی اومده روی 730 تومان
راحت 750 تومان بده یه Samsung Galaxy S II I9100 بگیر حال شو ببر
به نظر من htc فوق العادس . مخصوصا مدل htc 7 pro و htc7 که هم ظاهر خوبی دارن هم امکانات خوب
رحمان جان شما 2انتخاب یشتر نداری و به حرف من گوش کن
اگه پول داری apple بگیر
اگر نمیخوای اپل بگیری باید 100% گوشی اندرویدی بگیری. اشتباه نکن. من الان روی گوشیم برنامه های مخصوص شبکه دارم .
الان samsung galaxy ace دارم. بهت پیشنهاد میکنم یا samsung galaxy S series بگیری یا پادشاه گوشی های جهان Samsung Galaxy SII
الان من با گوشیم تیم ویور میزنم به سیستم های دیگه
ssh میزنم به سرورها و .....
یا IOS با اندروید
من وظیفم این بود گفتم. بعد پشیمون نشی
ارادتمند
امیر منصوری
---------- Post added at 05:35 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
Arc سونی اریکسون هم خوبه
نقل قول:
الان samsung galaxy ace دارم. بهت پیشنهاد میکنم یا samsung galaxy S series بگیری یا پادشاه گوشی های جهان Samsung Galaxy SII
الان من با گوشیم تیم ویور میزنم به سیستم های دیگه
ssh میزنم به سرورها و .....
سلام
واقعاً این گوشی این قدر کارایی داره
قیمت حدودی تو بازار نمی دونمی چقدر هست ؟؟
+
پاسخ پیغام خصوصی را هم دادم
موفق باشی
به نظر من همون طور که دوستمون گفت یه دوربین عکاسی بگیر دوربین موبایل رو هیچ وقت با دوربین عکاسی مقایسه نمیشه کرد این عکس رو خودم تو بلاد کفار گرفتم کیفیت رو ببین http://74.91.24.134/1.JPG
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 06:02 PM ----------
fujifilm hs20