من هیچ ابهامی نمیبینم!
کارمزد اولیه هست! + شارژ اولیه !
بقیه موارد دیگه کارمزدی صورت نمیگیره!
فقط و فقط یکبار!
قیمت های ما این هست
شاید دوستان ارزانتر بدهند شایدم گرانتر!
انتخاب با شماست!
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
بذار مشکل دوستم حل بشه بهتون خبر میدم ;)نقل قول:
من فعلا منتظر قیمت آقای 1eng.ir و سایر دوستان (ظاهرا کسی دیگهای تو فروم تو کار دامنه ملی نیست!) هستم
فکر کنم این واسه 6-7 ماه پیش بوده - اگه الان هم ادعا میکنه که این قیمت رو میتونه بده حتماً با هاست این قیمت رو میده :) که منم میتونم با هاست 3 تومن هم بدم :-pنقل قول:
کسی با RFM کار نمیکنه؟ تو هفته نامه عصر ارتباط این هفته دامنه IR رو زده 3500 و تو سایتشون زده 4500 !
:x با تشکر ... 1eng.ir :x
اين ايميل رو rfm براي من 1ماه پيش فرستاد. فكر مي كنم كه هنوز با اين قيمتها شارژ مي كنن. پول اضافه هم نميگرفتن. 3500 رو كردن 4000تومن ميگه قيمتها تفاوت انچناني نداشته:111:
نقل قول:
Salam
Az anjaee ke gharardad khod ra ba nic.ir dar in tarikh tamdid kardim . ghimatha fargh chandani nakard.
Zire 10 domain .ir har domain 4500 toman
10 domain .ir har domain 4000 toman
Balaye 10 ta 50 domain .ir har domain 3900 toman
Beine 50 ta 100 domain .ir har domain 3800 toman
Balaye 100 domain har domain 3700 toman.
Ba tashakor.
خودم سوال کردم این هم جوابشون:
Ba salam
Renge gheimat reseller .ir be sorat zir ast:
Hadeaghal 10 domain har domain 4000toman
Beine 10 ta 50 domain har domain 3900toman
Beine 50 ta 100 domain har domain 3800toman
Balaye 100 domain har domain 3700toman
Va agar user reseller hosting ma ra beghirad dar bahse reseller .ir balaye 50 domain har domain 3500tomn ast .
Lotfan nesbat be tarefe bala tedad unit khod ra entekhab konid va ,ablagh ra variz karde nic handell khod ra elam namaeed ta nic handeel shoma be tedad unit khaste shode sharj shavad. Va deposite code barayetan email shavad.
میشه بپرسم دوستشان چه مشکلی دارند؟نقل قول:
جناب 1eng مشکل دوستتون حل نشد؟ لطفا زودتر جواب بدید من داره زمانهای تمدیدم فرا میرسه!
ok
دوستان کسی پیشنهاد بهتری نداره؟ من تا شنبه شب منتظر میمونم! اگه خبری نشد یکشنبه برای خرید از جناب takweb اقدام میکنم، تا اینجا ایشون بهترین قیمت رو داده که 50 یونیت میشه 95 تومن.
خرید ایشان انجام شد