پاسخ : برگشت پول در صورت راضی نبودن از هاست
نصب اسکریپت و ایمپورت کردن دیتابیس وظیفه شون نبوده و اگر هم کسی انجام بده لطف کرده، اما رجیستر گلوبالز رو چرا خودتون با htaccess انجام ندادید؟
یه سوال دیگه هم دارم، سرورشون رو که هک کردید سندی چیزی هم دارید؟ (مثلا لینک زون اچ) جسارت نباشه، چون اینطوری هر کسی مدعی میشه که من فلان سرور رو هک کردم و کسی هم نمیتونه اثبات یا ردش کنه.
نقل قول:
15 ت نیست و 14.5 هست و این که ما بقی هزینه چی شد ببینم حقش نبود همون روز کل سرورش رو میاوردیم پایین ؟؟؟ این هست پشتیبانی یه سایت ؟؟ بازم راحته برام بگم هک کنن سرورشو اما این رسمشه واقعا با مشتری باز کنند این هاستینگ ها که به قول خودشون شرکت هستن.......
دلیل اینکه 14.5 واریز شده 500 تومان کارمزد بانکی بوده
و شما 22 هزار تومان پرداخت کرده اید نه 25 هزار تومان
ملت هنوز مفهوم پشتیبانی رو نمی دونند، فکر می کنند وقتی یه پول ناچیزی برای خرید هاست دادند دیگه پشتیبان خرشونه هر جوری خواستند می تونن سوارش بشن
کار این دوستمون رو تائید نمی کنم ولی مایاهاست هاست خوبی برای خرید نیست، نه به این دلیل که دوستمون گفتند به دلایل دیگه از جمله:
- امنیت ضعیف
- پشتیبانی تیکتی ضعیف (نه برای نصب اسکریپت و ... برای مواردی که مربوط به پشتیبانی می شه)
- Down شدن های مکرر و طولانی
- اخلاق و برخورد بسیار بد مسئولان مایاهاست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ehsanx
یه سوال دیگه هم دارم، سرورشون رو که هک کردید سندی چیزی هم دارید؟ (مثلا لینک زون اچ) جسارت نباشه، چون اینطوری هر کسی مدعی میشه که من فلان سرور رو هک کردم و کسی هم نمیتونه اثبات یا ردش کنه.
این پست بالایی transparent نیست، با چشم غیر مسلح دیده میشه.
ممکنه جواب بدید آقای هکر؟
هکر کجا بود دوست عزیز
این آقا در نصب سیستم tomatocart مشکل داشت تیکت زده بود در قسمتی که مشخصات دیتابیس را خواسته باید چه چیز های وارد کند
خواستید تیکتش هم هست براتون قرار دهم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Maya
هکر کجا بود دوست عزیز
این آقا در نصب سیستم tomatocart مشکل داشت تیکت زده بود در قسمتی که مشخصات دیتابیس را خواسته باید چه چیز های وارد کند
خواستید تیکتش هم هست براتون قرار دهم
میدونم. پستهاش رو توی همین فروم سرچ کنید به نتایج خیلی ضایعتری میرسید.
چند وقت پیش یکی از فامیلهای دوستم رفتهبود خونه شون و روی سیستم دوست من key logger نصب کرده بود و بعدش ادعا میکرد سرور رو هک کرده!خیلی زود مچشو گرفتم! حالم از این جوجه هایی که فرق اکروبات ریدر رو با html نمیدونن و فقط ادعا میکنن به هم میخوره! بلند آواز و میان تهی!
شما از سحن گفتنتون هم پیداست که چند سالتون هست...باز هم تابستان شد...
اصل بد نيكو نگردد، چونكه بنيادش بد است
تربيت نا اهل را چون گردكان بر گنبد است
اینجا کلا ادمین و مدریتور داره یا نه؟
دروود
سرپرستان گرامی اینجا تنها زمانیکه باید کاربران کوشا و دلسوزان انجمن را مسدود کنند و یا ارسالهایی که خودشان نمی پسندند را پاک کننددرست سر زمانش هستند،اما زمانیکه باید به انجمن رسیدگی شود..اینگونه می شود که تابستان می شود و 4 تا بچه که تا دیروز مدرسه می رفتند امروز یک انجمن تخصصی را به ** می کشند..
مدیران اول صبر میکنند تا کامل بحث شود تا کامل معلوم شود حق با کیست تا چند دقیقه دیگر مطمئن باشید پاک میشود و یوزر بن میشود
دوستان محترم و گرامی لطف کنند با همچین آدم بیشعوری اصلا بحث نکنند آدمی که هر چی لیاقت خودش و خانواده اش است به دیگران میگوید