پورتش حرف نداره بنده تا 89 ماکزیمم رفتم ولی اکثرا 70-65
نمایش نسخه قابل چاپ
پورتش حرف نداره بنده تا 89 ماکزیمم رفتم ولی اکثرا 70-65
عزیز خوبه ما هم از این جا سرویس داریم قصد تخریب ندارم اما خدایی پورت خیلی خوب باشه ماکزیمم 20 - 30 مگ هست
فقط قصد اطلاع رسانی داشتم من خودم از اولین افرادی بودم که از این دیتاسنتر سرور فروختم اون موقع پورت خوب بود حالا متوسط و ضعیف هست که به نسبت قیمت خوبه
نیما جان ، حرف شما متین. ولی جدیدا سرور هایی رو که توضیع می کنند کیفیت شبکه خیلی خوبی داره نسبت به سرور هایی که تا ماه گذشته می دادند. بعضی وقت ها هم روی آی پی های اضافه ای که می دادند پینگ خیلی بالا بود. بالای 1000 ! ولی الان خیلی بهتر هست. بازم ممنون از شما نیما
پلن اول رو با 8 گی رم بخوایم چقدر میشه؟؟
مشکل تحریم نداریم ؟
سلام
من دارم دنبال یه سرور می گردم، این سرور شماره 1 سرعت دانلودش چه طوره؟ می خوام بدونم مین چقدر سرعت میده و اینکه این سرور ها dedicated هست یا VDS/VPS ؟ و اینکه هاردش دوتا 250 تاست؟ که بشه RAID 1 زد؟ برای support هم با خود هاست اصلی در ارتباطیم یا شرکت ایرانی؟
پلان اول به همراه 8 گیگ رم 115 دلار به قیمت روز محاسبه می شود
---------- Post added at 11:41 AM ---------- Previous post was at 11:40 AM ----------
سرورها اختصاصی هستند
سرور یک هارد 500 دارد که هارد 500 اضافی 12 دلار محاسبه خواهدشد.
برای پشتیبانی با ما در ارتباط هستید
من 1 ماهی هست از این دیتاسنتر خودم سرور گرفتم .... سرعت دانلود تا 85 هم داده بهم ....
نکات مثبت این دیتاسنتر :
1 - گارانتی تعویض قطعات سخت افزاری در کمتر از 4 ساعت
2 - جواب تیکت در کمتر از 20 دقیقه
3 - پشتیبانی واقعا 24 ساعته آنلاین هستش همیشه
4 - گارانتی 100٪ آپتایم داره
تا حالا که به چیزی گیر ندادن .... عزیتم نکردن ... فقط باید با آی پی ایران نری تو پنلت .. همین
من تضمین می کنم
قیمت ها هم که حرف نداره
مشتری مداریشون عالی هست و همیشه حتی اگر بدترین برخورد رو باهاشون داشته باشی روال خودشون رو طی می کنند !
دروود
همانگونه که نیما ی گرامی فرمودند پورت های این شرکت کمترین بازدهی را دارن به گونه ای که خود بخش پشتیبانی،سرعت 30 مگابایت برای پورت را عالی می دانستند!
البته سرور های جدید آگاهی ندارم و تنها بر روی سرورهای پیشن آگاهی دارم