پاسخ : درخواست کمک در مورد Nttacplus و ویندوز سرور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ipsat
دوست عزيز اين روش غلطه
شما بايد 1 ان تي تك داشته باشيد روي يك سرور و اون يكي سرور از از طريق راديوس به ان تي تك ارتباط بديد.
اگر صبر كنيد براتون عكس مي ذارم.
ببینید من دو سرور از سوئیس و آمریکا دارم هر دو هم ویندوز و هر دو هم ان تی تی نصب شده،اینجور که شما گفتید باید فقط یکی از سرورهای ان تی تی داشته باشه،پس در این صورت باید برنامه ی ان تی تی از روی یکی از سرورها حذف بشه.در این صورت یوزرهای سروری که قراره ان تی تی از روش حذف بشه مشکلی پیدا نمیکنن؟ممنون میشم به صورت تصویری که فرمودید برام توضیح بدید
متاسفانه از پايه اين كار اشتباه انجام داديد و مجبوريد يكي از ان تي تك حذف كنيد.
آيا شما كانفيگ كرديد يا ديگري برات كانفيگ كرده اگه شما كانفيگ كرديد در قسمت روتينگ اند ريموت اكسس در قسمت راديوس سرور اون يكي تعريف كنيد.
نه کانفیگ کار بنده نبوده و این هم که شما گفتید متاسفانه سر در نیاوردم.خواهش میکنم اگه امکان داره تصویری توضیح بدید یا اگه ممکنه یه زحمتی بکشید خودتون برام این کار رو انجام بدیدوواقعا سپاسگذارم
خوب شما يه دسترسي ريموت بده من برات رديفش مي كنم.
آي پي سرورها و اينكه ان تي تك تو كدام سرور باشه
اگر خواستيد دسترسي بديد تو پيغام خصوصي يوز و پس يكي از سرور بديد.
جناب ipsat واقعا ازتون ممنونم،فرشته ی نجاتم شدین ;;)
با سلام
در صورت امکان پسورد هر دو وی پی اس رو بدین من براتون رایگان انجام بدم
ای دی یاهو : saraco@att.net
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AlborzVPS
با سلام
در صورت امکان پسورد هر دو وی پی اس رو بدین من براتون رایگان انجام بدم
ای دی یاهو :
saraco@att.net
با تشکر
جناب ipsat زحمتش رو کشیدن.ممنون از شما
باسلام
من یک سرور ویندوز دارم بر روی آن Nttac Plus را پشتیبانی سرور ویندوزمان نصب کردند
من بار ولم است از این برنامه ی اکانتینگ Nttac Plus را شنیده ام و استفاده از آنرا بلد نیستم من را لطفا خواهش می کنم تمعنا می کنم من را راهنمایی کنید
حالا مشکلات زیر را دارا می باشم آن مشکلات به شرح زیر می باشد :
01_من چه طوری یک یوزر یک ماهه طراحی کنم لطفا راه درست کردن این را به من توضیحی بدهید ؟
02_من چطوری یک یوزر یک ساعته بسازم که فقط برای یک نفر نباشد بلکه پیش از یک نفر بتوانیم آن را درست کنیم لطفا راه درست کردن این را به من توضیحی بدهید ؟
03_من چطوری بفهمم که یوزر کاربری که طراحی کردم مثلا یوزر کاربری m سرور ما کی کانک کرده و کی یوزر آن تمام می شود لطفا راه فهمیدن این کار را به من توضیعی دهید ؟
با تشکر از شما
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seryos
باسلام
من یک سرور ویندوز دارم بر روی آن Nttac Plus را پشتیبانی سرور ویندوزمان نصب کردند
من بار ولم است از این برنامه ی اکانتینگ Nttac Plus را شنیده ام و استفاده از آنرا بلد نیستم من را لطفا خواهش می کنم تمعنا می کنم من را راهنمایی کنید
حالا مشکلات زیر را دارا می باشم آن مشکلات به شرح زیر می باشد :
01_من چه طوری یک یوزر یک ماهه طراحی کنم لطفا راه درست کردن این را به من توضیحی بدهید ؟
02_من چطوری یک یوزر یک ساعته بسازم که فقط برای یک نفر نباشد بلکه پیش از یک نفر بتوانیم آن را درست کنیم لطفا راه درست کردن این را به من توضیحی بدهید ؟
03_من چطوری بفهمم که یوزر کاربری که طراحی کردم مثلا یوزر کاربری m سرور ما کی کانک کرده و کی یوزر آن تمام می شود لطفا راه فهمیدن این کار را به من توضیعی دهید ؟
با تشکر از شما
در مورد ساخت اکانت،یعنی مشکل اول و دوم شما این آدرس به دردتون میخوره
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir