پاسخ : خدمات پرداخت آنلاین، و صادر کنند مستر کارت فیزیکی
http://upit.ir/images/728doundb08ijib9qjg.jpg
دوست عزیز، من نمیدونم شما چه برداشتی از کارت پرپید دارید. ولی این کارتها قابل شارژ هستن و فیزیکی با درج نام مشتری بر روی کارت صادر میشوند. مشتریان هم هر وقت بخوان میتوانند از طریقه کنترل پنل خود اقدام به شارژ کنند. و اگر دسترسی به فارکس و یا صرافی برایشان مقدور نباشد، متونند مبلغ را به حساب ما در ایران بریزند و ما از اینجا حسابشون رو شارژ کنیم.
در مورد شفاف سازی هم باید بگویم که، ما یک اطلات کامل از خودمان در سایت گذشته بودیم. ولی بعضی از دوستان به ما گوشزد کردند که بعضی وقتها در ایران این مسائل دچار مشکل میشه. به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم این اینفورمیشن را از طریقه ایمیل و یا یاهو مسنجر به مشتریان بدهیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mciran
دوست عزیز، من نمیدونم شما چه برداشتی از کارت پرپید دارید. ولی این کارتها قابل شارژ هستن و فیزیکی با درج نام مشتری بر روی کارت صادر میشوند. .
باسلام
برداشت بنده از کارت PerPaid مستر و یا ویزا این هست که اولا رایگان میباشند -(بعضی نوعش یه شارژ اپلیکیشن فی دارند که زیر 10 پوند هستند) بعضی نوع هاش هزینه شارژ ندارند یعنی وفتی شما شارژکنید درصدی برای شارژ کم نمیکنند. اینای رو هم که میگم تجربه داشتم(برای دو سه تا از دوستای نزدیک گرفتم به اسم خودشون با پنل)
موفق باشید
اسم بانک المان رو لطف می کنین + پول به Credit card هم واریز می کنین ؟؟ نرخ برای پوند میدین لطفا
چیزی که من میدونم اینه، حالا شما اگه دوست ندارید نخرید :) ولی این چند روز خیلیها ایمیل دادن که بهشون گفتن ۱۰۰$ بابت کارت بدید ۲۰$ هم شارژ اولی توشه، ولی خالی بوده :) هیچ چیز هم غیر از ۱۶ رقم کارت + یک شماره حساب که هر وقت نیاز به شارژ داشتن بهش پول بریزن را ندادند. شما میتوانید آیدی منو ادد کنید تا بیشتر در این مورد بحث کنیم، ولی فکر کنم شما فقط دنبال انتقاد هستید که این عادت همه ما ایرانیها است. مشکلی ندارد. ولی یک چیزی بهتون یاد بدم که از این حالت قشنگتون در بیایید، انتقاد همیشه خوب هست، ولی انتقادی که همراه با توهین باشه، میشه خورد کردن شخصیت یک فرد. که شما در حال حاضر دارید انجام میدید و به زور میخواهید ثابت کنید که بنده دروغ میگم. این کاری که من دارم انجام میدم از روی گشنگی و بیکاری نیستش، ۳ تا شرکت دیگه داریم. ولی انگار شما یک مشکلی دارید. حالا من چند تا سایت بهتون میدم که این حرفی که زدید را رّد میکنه.
کارت اعتباري فيزيکي و حساب بانکی
مشاهده مطالب
صدور مسترکارت فیزیکی - Plastic Master Card
شاید بعضیها از روی گشنگی و بیکاری خیلی کارا بکنن ولی دلیل نمیشه همه این کار باشند، یادتون باشه شما خودتون هم یه زمانی این کره بودید، یاد بگیرید چطوری نظر میدید و انتقاد میکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mciran
چیزی که من میدونم اینه، حالا شما اگه دوست ندارید نخرید :) ولی این چند روز خیلیها ایمیل دادن که بهشون گفتن ۱۰۰$ بابت کارت بدید ۲۰$ هم شارژ اولی توشه، ولی خالی بوده :) هیچ چیز هم غیر از ۱۶ رقم کارت + یک شماره حساب که هر وقت نیاز به شارژ داشتن بهش پول بریزن را ندادند. شما میتوانید آیدی منو ادد کنید تا بیشتر در این مورد بحث کنیم، ولی فکر کنم شما فقط دنبال انتقاد هستید که این عادت همه ما ایرانیها است. مشکلی ندارد. ولی یک چیزی بهتون یاد بدم که از این حالت قشنگتون در بیایید، انتقاد همیشه خوب هست، ولی انتقادی که همراه با توهین باشه، میشه خورد کردن شخصیت یک فرد. که شما در حال حاضر دارید انجام میدید و به زور میخواهید ثابت کنید که بنده دروغ میگم. این کاری که من دارم انجام میدم از روی گشنگی و بیکاری نیستش، ۳ تا شرکت دیگه داریم. ولی انگار شما یک مشکلی دارید. حالا من چند تا سایت بهتون میدم که این حرفی که زدید را رّد میکنه.
کارت اعتباري فيزيکي و حساب بانکی
مشاهده مطالب
صدور مسترکارت فیزیکی - Plastic Master Card
شاید بعضیها از روی گشنگی و بیکاری خیلی کارا بکنن ولی دلیل نمیشه همه این کار باشند، یادتون باشه شما خودتون هم یه زمانی این کره بودید، یاد بگیرید چطوری نظر میدید و انتقاد میکنید
باسلام
دوست عزیز بنده نه قصد انتقاد داشتم نه خدایی نکرده توهین! چون خیلی ها به بنده مراجع کردند و میکنند برای پرداخت و گرفتن کارت فیزیکی بنده براشون بنا به دلایل بالا انجام نمیدم.
دیدم شما دارید انجام میدید گفتم اول از طریقه کار کردتون مطمئن بشم بعد کسانی که مراجعه میکنند به بنده شما رو معرفی کنم! خیلی از کسانی که این تایپیک رو نگاه کردن یا دارن نگاه میکنند به بنده مراجعه میکنند که اقا پرداخت انجام میدید میگم نه میگه کسی رو مطمئن سراغ دارید میگم نه! برای همین اگر کسی رو هم بخوام بفرستم باید اول از طرفم کاملا مطمئن بشم که فردا پشیمونیش برای من نمونه!
بنده هیچ وقت جایی نگفتم که کارت برای کسی میگیرم! و یه زمانی گفتیم اگر کسی پرداختی داره براش انجام میدیم که خوب جواب داد ولی ما چون روی بیزینسهای دیگه فوکُس کردیم دیگه پرداخت انجام ندادیم و نمیدیم.
بله حتما شب مزاحمتون میشم باهاتون در یاهو بیشتر بحث کنیم! ;) این سایتهایی که دادید برای بنده ارزشی جهت رَد کردن حرف ندارند. چون کاری که گفتم رو برای دو تا از دوستای (خیلی خیلی نزدیکم) انجام دادم! الان هم دارن از کارتشون استفاده میکنند!
به زور هم نخواستم ثابت کنم که شما دروغ میگید این اختلاف قیمت برام جالب رو که سوالاتم رو مطرح کردم ولی مثل اینکه به شما بَر خورده!
بنده بلد هستم چه جوری نظر بدم و انتقاد کنم شما یاد بگیرید اگرکسی انتقاد کرد(که من نکردم) ناراحت نشید و این شکلی برخورد نکنید!
موفق باشید
Account Holder: Transact Network Limited Bank name: Sofort Bank
دوست عزیز ما فعلا در حال حاضر به هیچ Credit Cardi پول واریز نمیکنیم غیر از مستر کارتهایی که خودمون صادر کردیم.
یورو ۱٦٬۴٨٠ ریال
دلار آمريکا ۱۱٬۴٦٠ ریال
تخفیف ویژه تمدید هاست و سرور با کارمزد 6%.
من آقای s.w.a.t رو فقط در حد این انجمن زیاد میشناسم و زیاد آشنا نیستم باهاشون اما دوست داریم بدونم بحث شما به کجا رسید چون ایشون یه سوالاتی از شما کردن که کاملاً به نفع شما بود و یه جورایی شفاف سازی کردن
ممنون میشم mciran یا s.w.a.t نتیجه نهایی بحث رو بگید که چی شد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tmfar
من آقای s.w.a.t رو فقط در حد این انجمن زیاد میشناسم و زیاد آشنا نیستم باهاشون اما دوست داریم بدونم بحث شما به کجا رسید چون ایشون یه سوالاتی از شما کردن که کاملاً به نفع شما بود و یه جورایی شفاف سازی کردن
ممنون میشم mciran یا s.w.a.t نتیجه نهایی بحث رو بگید که چی شد ؟
باسلام
قرار شد من یه سری استعالم به عمل بیارم. برای اینکه در حق کسی هم اجهاف نشه میگم. بنده به کارکردن ایشون شک دارم بنا به دلایلی که صلاح نمیدونم اینجا بگم. فقط میتونم بگم که تا جواب استعلامات بیاد بهتر هست صبر کنید. درضمن دوست عزیز mciran لطفا یه دفعه دیگه اگه مشکلی نیست نام شرکتتون رو که اونشب گفتید برام پ.خ کنید یا تو یاهو بهم بدید.
موفق باشید