پاسخ : ** حتما مطالعه کنید **
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mojiz
حالا یکی پیدا شده میخاد بده، لابد مسئولیتش رو هم خودش به عهده میگیره!
من الا یک وی پی اس دارم تو آلمان تورنت های خودم و کاربرانم رو اونجا میارم، خیلی وقته هم دارم. (خودم جرعت ندارم سرور بگیرم به نام کانتکت خودم!) ولی وقتی یارو داره میده و مسئولیتش هم با خودش هست دیگه بمن چه؟
همه مشتریها و کاربرا اولش میگن به ماچه مسئولیت خودش و ... بعداز دو روز که مشکل پیدا کردن میان اینجا رو میزارن رو سرشون که آی مَردم این آقا کلاهبرداره بخدا پول ما خورده و ........
شما هم جزو اونا ;)
بعدش درضمن یه ربطی هم به ما داره مشتری میاد به ما میگه که تورنت آزاده میگیم نه ! میگه فلانی که گفته آزاده پس شما دروغ میگید و ... :)
موفق باشید
نقل قول:
عداز دو روز که مشکل پیدا کردن میان اینجا رو میزارن رو سرشون که آی مَردم این آقا کلاهبرداره بخدا پول ما خورده و
من که نمیگم شما بگید آزاده ، من به مشتری میگم شکایت بیاد برخورد میشه (حالا ممکنه سرویس قطع بشه ممکنه فایل رو حذف کنم از رو سرورشون)
نقل قول:
شما هم جزو اونا ;)
من کلا به خطرات و مشکلات این کار آگاه هستم، میدونم دقیقا منظور شما از پست اولتون چیه، ولی وقتی برای سرویسم مجبورم تورنت بدم اینطوری کار میکنم، از کسی سرویس میگیرم که خودش مشکل نداره اگرم خیلی به مشکل بخوره رو هلند میزارم، درضمن سعی میکنم تعداد واسطه هارو زیاد کنم که دردسر ابیوز بمن خیلی دیر برسه!
من هم الان از یکجا سرور گرفتم طرف گفته تورنت آزاد نیست، یکی دیگه از همون دیتاسنتر داره میده میگه آزاده، خوب من مرض ندارم از کسی که میگه آزاد نیست تورنت بزارم روش! ولی اونی که میگه آزاده اگه من بزارم ابیوز بیاد میگم بمن ربطی نداره خودت گفتی!
من فقط یک چیز رو میدونم اونم اینه که اگه شما کولو کنید، با ابیوز یکطور دیگه برخورد میکنن و درصورتیکه ابیوز یا dmca بیاد سرور شما رو یکهو قطع نمیکنن.
اگر دقت میکردید بحث ما سر دیتاسنترهای آلمان و هلند و the rest of world نبود! بحث سر دیتاسنترهای انگلیسی بود. و کسانی که میان به هوای تورنت آزاد میخرن.
در مورد ابیوز هم ما نگرانی نداریم! :)
موفق باشید
پاسخ : شفاف سازی در مورد torrent
ارایه روش دریافت تورنت توسط توزیع های مختلف لینوکس به اون جنبه قانونی نمیده . قوانین نرم افزارهای آزاد تورنت را منع نکرده ( ولی آزاد هم اعلام نمی کنه) اما قوانین مربوط به یک سری کشورها تورنت رو منبع مشکلات بسیار میدونند و منع قانونی دارند .
در واقع شبیه هک کردن هست . تا زمانی که یک طرفی از این معامله متضرر نشه غیرقانونی بودن این کار مشخص نیست .