آقا ما این تیک رو برداشتیم ، نه تنها مشکل برطرف نشد ، بلکه کلا هیچکس نمی تونست با گوشیش به *** وصل بشه !!
من خودم htc دارم ، بعد از اینکه این تیک رو برداشتم دیدم کانکنت نمی کنه!
در هر صورت ممنون از راهنماییتون.
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا ما این تیک رو برداشتیم ، نه تنها مشکل برطرف نشد ، بلکه کلا هیچکس نمی تونست با گوشیش به *** وصل بشه !!
من خودم htc دارم ، بعد از اینکه این تیک رو برداشتم دیدم کانکنت نمی کنه!
در هر صورت ممنون از راهنماییتون.
شما مطمئن هستید درست انچام دادید؟
دوست عزیز در ساخت کانکشن روی MAC و برای سازگار پذیری با سرور شما، چند تا نکته هست که باید رعایت بشه:
1. نوع کانکشن حتما باید PPTP باشد
2. آدرس سرور حتما باید بصورت IP وارد شود نه دامنه
3. نوع Encryption باید روی None قرار بگیرد
4. در بعضی موارد نباید مقدار Service Name را در هنگام ساخت کانکشن روی MAC PC تغییر داد
5. در بعضی موارد کاربرانی که در پسود خود حروفی همچون (UnderLine ( UnderScore, _l دارند، نمی توانند به سرور متصل شوند. (بعضی موارد هم دیده شده که با پسورد های غیر Numeric مشکل پیدا می شود که در مورد سیستم عامل های دیگر نیز بوده است)
**روی iPhone و بقیه محصولات Apple هم به همین منوال است.
**ضمنا در طرف سرور نیز باید متد های PAP و CHAP در Authentication Encryption فعال باشند.
ارادتمند
بله مطمئنم!
دقیقا اون مسیری رو که شما گفته بودید رو طی کردم...
فکر می کنم تمام موارد بالا رعایت شده باشه!
آقا ما همه تیک هارو برداشتیم فقط PAP و CHAP تیک خورده بود ، ولی بازم با Iphone نمی شه کانکت شد باهاش !!
وقتی با Iphone کانکت می کنم اولش می زنه Starting بعد ارور می ده disconnected by communication server بعدش هم Try Again و شکست !!! #-o
والا من که چنین مشکلی رو تو سرور هام نداشتم، اگر نکاتی رو که گفتم رعایت کرده اید و ضمنا پراتور تلفن همراهتون هم ایرانسل نیست (اگر ایرانسل هست، L2TP هم تست کنید با IPSec اگر نشد، دیگه نمیشه) باید کار کنه.
ببینید دقیقا این تغییرات رو اعمال می کنم :
بعد از همه این تغییرات Rras رو هم ری استارت می کنم ولی باز هم همون ارور رو میده! :-ss
iPhone رو درست تنظیم می کنی؟!
بله!
آخه چیزه خاصی هم نداره! هم با pptp امتحان می کنم هم با l2tp.