از اساتید کیا م افزار ارسال ایمیل phpkode newsletter رو نصب کرده؟اسکریپتش یه چیزایی میخواد که سخت میشه نصبش.کی نصب کرده کمک کنه منم نصب کنم.مرسی از همتون.:d
نمایش نسخه قابل چاپ
از اساتید کیا م افزار ارسال ایمیل phpkode newsletter رو نصب کرده؟اسکریپتش یه چیزایی میخواد که سخت میشه نصبش.کی نصب کرده کمک کنه منم نصب کنم.مرسی از همتون.:d
برای من پیام شخصی بگذارید تا رهنمایی کنم
برای ارسال ایمیل از روی VPS با سیستم عامل ویندوز باید موارد زیر رو در نظر بگیرید:
- نصب DNS Server و ایجاد رکورد MX
- نصب یک میل سرور مناسب. اگه به دنبال میل سرور رایگان هستید MailEnable پیشنهاد میشه من مدتیه دارم باهاش کار می کنم و ازش راضیم.
- تهیه یک نرم افزار ارسال گروهی ایمیل. اگه برنامه نویس باشید این برنامه رو بسادگی می تونید بنویسید چیز خاصی نداره.
در ضمن این که از IP اختصاصی استفاده کنین اصلا" تضمینی نیست که ایمیلها اسپم نشن.
سلام
دوستان من یک وی پی اس دارم ویندوز 2003 هست رم 512 می باشد میخوام از طریقه اون ارسال کنم کسی میتونه کمک کنه ؟
میخواستم ببینم ای پی بلوک نمیش با ارسال ایمیل ؟
هر کس بتونه به من کمک کنه اسکریپ رو نصب کنم ممنون میشم و بهش شیرینی میدم
اگر کسی میتواند با ای دی زیر پی ام دهد
hope_iran@yahoo,.com
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------
سلام
دوستان من یک وی پی اس دارم ویندوز 2003 هست رم 512 می باشد میخوام از طریقه اون ارسال کنم کسی میتونه کمک کنه ؟
میخواستم ببینم ای پی بلوک نمیش با ارسال ایمیل ؟
هر کس بتونه به من کمک کنه اسکریپ رو نصب کنم ممنون میشم و بهش شیرینی میدم
اگر کسی میتواند با ای دی زیر پی ام دهد
hope_iran@yahoo.com
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
دوستان پیام شخصی می دهید اشکال نداره ولی به این آدرس hope_iran@yahoo.com ایمیل یا پی ام دهید بهتره
ممنون
سی نبود کمکم کنه ؟
چرا کسی کمک نمیکنه تا همه استفاده کنن.منم منتظر جوابم
همه حسود هستند زورشون میاد یکی چیزی بدونه
دوستمون بالا اشاره کردن.رکورد mx باید ایجاد بشه.
سلام، کاربر libertad توضیح دادند شما برای ارسال ایمیل نیاز به یک میل سرور و یک دامنه دارید. ابتدا باید DNS رو نصب کنید و یک دامنه بر روی آن تعریف کنید سپس یک رکورد A به عنوان میزبان میل و یک رکورد MX برای یل سرور تعریف می کنید. مرحله بعدی باید IIS رو نصب و امکان SMTP را در آن فعال نمائید. حال پروتکل SMTP شما ایجاد شده و می توانید ایمیل بفرستید اما دریافت خیر.
حال با استفاده از یک نرم افزار ارسال ایمیل گروهی یا برنامه نویسی کردن یک وب سایت برای اینکار می توانید اقدام به ارسال ایمیل گروهی نمائید. برای اینکه اسپم هم نشید بین ارسال هر ایمیل و بین هر گروه ارسال ایمیل فاصله ای ایجاد کنید و گروه های ارسال ایمیل رو هم کوچک بگیرید. باز اگر راهنمائی نیاز داشتید در خدمت هستم.
مرسی کی میتونه این کارا رو واسه من خودش انجام بده هزینه نصب رو بهش میدم :)id:hope_iran