پاسخ : مشکل در انتقال سایت به لوکال
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m3hdi
دوست عزیز اگر htaccess به درستی موجود باشه حتی not found ها هم با وردپرس بارگذاری می شن
پیشنهاد می کنم دوباره پست های استارتر رو بخونید ;)
شرمنده
من متن بالا را سرسری خوندم و فکر کردم مشکل ایشون نمایش فونت و سایته
پس به هیچ وجه به نحوه بکاپ از دیتابیس و غیره نمیتونه مربوط بشه
متن htaccessهستش که دوستان دادند و نحوه نامگذاری
که شما مشکل در نحوه نامگذاری دارید .
نقل قول:
چند تا نكته هست كه بايد بدونيد:
چون ميدونم اكثريت قبل از آپلود واسه انجام كارهاتون از لوكال هاست استفاده ميكنيد بايد بگم كه ويندوز اجازه درست كردن فايل اصلي كه ما واسه فعاليتمون نياز داريم رو نميده چون .htaccess يه فايل بدون نامه !!!
اما با اين كد ساده php توي لوكال هاست هم ميتونيم اچتي اكسس رو ايجاد كنيم .
کد:
کد:
$file=".htaccess"; $fp=fopen($file,"w+"); fwrite($fp,"#is here our htaccess");
و در آخر اينكه اگه يه حرف يا حتي يه space اينور و اونور بزنيد باعث server error ميشه و سايت بالا نمي ياد
راحتترین روش بدون دردسر را هم بهتون بگم
چون تغییرا پیوندهای یکتا توی هاست و سرور برای سیئو بهتر هست و توی لوکال نیازی بهش نیست
شما برید به تغییرات پیوندهای یکتا و گزینه اول که پیش فرض هست را انتخاب کنید
و فایل htaccess را کاملا حذف کنید
به بخش تنضيمات پيوند يكتا بريد و يكي از گزينه ها رو انتخاب كرده و اوكي كنيد
مشكل حل ميشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahab00
به بخش تنضيمات پيوند يكتا بريد و يكي از گزينه ها رو انتخاب كرده و اوكي كنيد
مشكل حل ميشه
از همه ی دوستان ممنون. مشکلم حل شد! همین کارو کردمو مشکلم حل شد! قبل از این کارم، رفتم از توی ابونتو فایل .htaccess رو یه نقطه گذاشتم قبلش و برگشتم به ویندوز و دوباره تست کردم اما بازم صفحه ها لود نمیشد تا اینکه تنظیمات پیوند یکتا رو روی پیش فرض گذاشتم و همه چی حل شد. قبل از اعمال تغییر پیوند یکتا، موقع ورود به وردپرس، پیغامی صادر شد که پایگاه داده باید به روز بشه و منم تایید کردمو پایگاه داده به روز شد. بعد که رفتم توی لوکال (چون دوباره .htaccess رو حذف کرده بودم و میدونستم که اونجا دیگه .htaccess ندارم) دیدم که یه .htaccess ساخته شده! حالا نمیدونم به خاطر به روز رسانی پایگاه داده بوده یا به خاطر تغییر پیوند یکتا. دستورات داخل فایل .htaccess ی که ایجاد شد هم این بود:
# BEGIN WordPress
# END WordPress
به هرحال الان همه چی درست کار میکنه. بی نهایت ممنون.