پاسخ : خواست شما از یک سیستم هاستینگ چیست؟
نقل قول:
ممنون از دوستان برای پیشنهادات حتما اعمال خواهد شد اما دوستان اگر اتصال اتوماتیک به پنل های دامنه و هاست قرار داده شود و همچین اتصال به تمام بانکها مسلما هزینه بالایی برای خرید باید بدهید ایا اینکارو میکنید؟
در باب شوخي : ماكه نخواسم بسازي خودت پيشنهاد دادي :">
داداش اين شوخي بودا
بنده به شخصه whmcs رو ترجيح ميدم . سيستم كاملا پيشرفته اي هستش و خيلي ازش خوشم مياد . اما اگه يه سيستم ايراني تمام قابليت هاي whmcs رو داشته مطمئن باشيد خيلي زود با اگه با قيمت كم و لايسنس ارائه بشه فروش خواهد رفت و كار و تلاش شما را جبران خواهد نمود
اما متاسفانه تو ايران در حال حاضر تحويل آني يكي از شروط مشتريان هست . حتي بعضي ها انتظار دارند كه حتي سرور مجازي هم تحويل آني باشه
گفتم متاسفانه چون اين امر باعث ميشه كم كم تمامي هاستينگ ها به اين مورد رو بيارن و متاسفانه بدون چك كردن اطلاعات كاربر پس از پرداخت هاست ايجاد ميشه
ولي خوب به قول قديميا بايد مشتري مداري كرد ديگه @-)
خوب به هر حال موفق و سربلند باشيد
يا حق
من خودم ایده ای که در ذهنم هست اینکه که بشه سیستمی که طراحی میکنیم در اون ماژول ها و حتی قالب های دیگر سیستم ها رو نصب کرد. مخصوصاً ماژول های WHMCS. یا حداقل طوری باشه که راحت بشه با یک ویرایش سایده تبدیل کرد.(مثلاً میشه از یک الگوی طراحی آداپتور استفاده کرد). راستی قبلش بگم به این سیستم ها اصطلاحاً CRM میگن و این نوع اختصاصی شده برای هاستینک ها هستش.
شما میتونی برای بهتر شده کار چند مدل از این سیستم ها رو ببینی و بررسی کنی. نقاط ضعف و قوت اشون رو در بیاری. با کاربران و مشتری هاشون صحبت کنی. و یک سیستم جدید طراحی و تولید کنی.
راستی میتونی نسخه های اولیه را رایگان منتشر کنی. سایت تالار گفتمان MyBB یک کار جالب دیشب دیدم در سایتش کده. یه قسمت Idea داره کاربرا ایده هاشون رو بیان میکنن. و بقیه هم رای میدن تا در سیستم اعمال بشه. سیستم عامل ubuntu هم اینطوریه. البته نه به این شکل. برخی ویژگی ها رو به رای میزاره.
موفق باشی. التماس دعا.
سلام
دوستان از نظرات ارزشمند شما بسیار ممنونم نتیجه گیری که کردم انشالله امکانات زیر لحاظ میشه
1- امکان تغییر قالب کاملا ساده
2- امکان انتقال اطلاعات یوزر ها از سیستم های پر کاربرد به سیستم ما
3- سعی در امکان اتصال به whm (یکم سخته)
4-ارائه نسخه تریال(اگر نال نکنن)
منتظر پیشنهادات دیگر شما هستم
قسمت تریال حذف کند . به جاش demo نصب و محیط مدیریتی و کاربری را قرار دهید.
سلام
دوستان به نظرتون پرداخت زرین پال کافیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bepad
سلام
دوستان به نظرتون پرداخت زرین پال کافیه؟
برای شروع شاید. ولی برای یک سیستم کامل نه.
سلام
ممنون از نظر شما taghikhan
منتظر نظرات دیگر دوستانم هستیم
در حال حاضر تعداد زیادی از دوستان از سیستم های بانکی : سامان ، ملت ، پارسیان استفاده می کنند .
اگر می خواهید کامل و بدون نقض باشد باید تمامی سیستم های بانکی را روی این cms فعال کنید.
دوستان عزیزم سیستم هاستینگ در حال اتمام کار طراحی و کد نویسی هست اگر نیاز جدیدی دارید یا نگفتید اعلام کنید
شما باید یک سیستمی بتوانید بنویسید که تمامی امکانات whmcs را داشته باشد + یک سری امکانات فراتر
در این صورت میتوانید روی این سیستم فروش خوبی داشته باشید