به زودی برای خرید واستون پیغام شخصی میزنم . سپاسگذارم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دوست عزیز یک ساله خریداری نکنید
2 روز پیش به من از طرف CPANEL ایمل اومد که سایت های روی سرور شما .IR هستند و لایسنس رو بست و شما هیچ کاری نمی تونید انجام دهید
زمانی که بسته شود و تنها را تغییر ای پی هست . اما نمی تونید ای پی لایسنس قبلی را عوض کنید چون به صورت کامل بسته می شود
expired/deactivated by kony@cpanel.net on 2011-07-27 10:02:07.
پس ای پی سرویس دهنده هایی مثل هاست اونی و و و باید بسته بشه چون دات ای ار هست
خیر
دومین اصلی شما دات ای ار بود ؟
نه دوست عزیز دامین dns سرور .com است
cpanel.net زمانی که متوجه نشده باشه کاری با شما نداره اما اگر بدونه دامین .ir بر روی سرور شما هست با شما برخورد می کنه
مشکلی در سرور به وجود اومد و من به پشتیبانی cpanel تیکت زدم وبعد گفتند دامین های ایرانی بر روی سرور شما است و ما طبق قوانین آمریکا لایسنس شما را می بندیم و بستند . به 2 ساعت نکشید .اگر پایین متن قبلی من رو بخونید می بینید که نوشته غیر فعال شده توسط ......
Hello,
It has come to our attention that the server on IP addresses111111111 is hosting Iranian websites. Please find a couple links below showing that the main server IP is 1111111 and that the domains on the server are Iranian:
United States sanctions laws prevent us from knowingly doing business with anyone on the US Sanctions list: Sanctions Programs Because Iran is included in this list, we are unable to provide licensing for our software to any server or person in Iran or identifying as Iranian. In this case, the server was found to be hosting Iranian domains/that were identifying as Iranian. This license has been canceled from our system as a result of the above violation.
If you have any questions regarding this cancellation, you will need to contact your licensing provider, as they have been provided information as well. Please let me know if you have any questions or need any additional information from our end.
بنده تا حالا با چنین مشکلی روبرو نشدم . اگر لایسنس دی اکتیو بشه ای پی رو عوض میکنیم
دوستان اگر اینکه با این مشکل روبرو شدن بگن
يه سرچ ميزدي تو انجمن فراوان بود :-?