پاسخ : ارائه پورت یک گیگابیت نامحدود فقط با ماهیانه 99یورو !!!
گیگا فقط به درد هاستینگ می خوره
پاسخ : گیگا و پورت 1 گیگابیت !
بسم الله ! سرور گیگا ما تحویل داده شد !
من میرم وی ام وار نصب کنم روش !
ضمنا. قابل توجه دوستمون که گفتند گیگا فقط به درد هاستینگ میخوره باید بگم که گیگا یعنی نهایت راحتی و سادگی ! هیچ وقت ندیدم گیرای سخت سخت بده یا مشکلی واسه من اینجاد کنه
این حرفی که شما می زنید (گیگا بدرد هاستینگ میخوره !) برای پارسال بود که ایرانیا مثل .... ریخته بودن توش و پورتش ناجور بود ! ولی کیفیت هم اکنون گیگا بسیار عالی شده ! :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
این حرفی که شما می زنید (گیگا بدرد هاستینگ میخوره !) برای پارسال بود که ایرانیا مثل .... ریخته بودن توش و پورتش ناجور بود ! ولی کیفیت هم اکنون گیگا بسیار عالی شده ! :)
امیر جان همیشه اینطوری بوده ! Hetzner ، Netdirect ، Giga ، خیلی جاهای دیگه بودند. حتی Ecatel !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
ایرانیا مثل .... ریخته بودن توش و پورتش ناجور بود ! ولی کیفیت هم اکنون گیگا بسیار عالی شده ! :)
بله متاسفانه!
بنده هروقت صحبت کیفیت ضعیف میشه این حرف رو می زنم ... در تاپیک ها نیز موجود هست.
بطور مثال در کشور آلمان اگر شرکتی در ارائه سرویس کمی کم لطفی ( کیفیت و... ) انجام دهد بیچاره می شود ! آلمان یکی از بهترین کشور های دارای قانون است !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zhobin
امیر جان همیشه اینطوری بوده ! Hetzner ، Netdirect ، Giga ، خیلی جاهای دیگه بودند. حتی Ecatel !
کاملا درست می فرمایید.
بنده اخرین بار حدود 9 ماه پیش سرور داشتم . واقعا خاطره خوبی ندارم از آن زمان .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mgp.co.ir
بنده اخرین بار حدود 9 ماه پیش سرور داشتم . واقعا خاطره خوبی ندارم از آن زمان .
می تونم بدونم مشکلتون چی بوده ؟ و اینکه آیا با واسطه تهیه کرده بودید یا نه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Zhobin
دوست عزیز خیلی بخشید دیتا سنتری که اینطوری باشه که چندین نفر بریزند اونجا ( حالا هرچند تا ) و بعد کیفیتش خراب بشه بدرد سطل زباله میخوره اگر اینطوری باشه
مگر سینگل هوپ نیست الان حداقل حداقل 60% بیشتر هست که کمتر نیست شرکتهای هاستینگ و ارایه دهنده سرور اختصاصی و مجازی از اونجا دارن سرویس میدن کیفیتش هیچ تغیری نکرده حدود 1.5 سال پیش سرور اختصاصی داشتیم از اونجا همون کیفیتی که همون موقع داشت الان هم داره هیچ افتی نکرده
در ضمن توی این دیتا سنترهای که اسم بردین هیچ کدومشون حتی به انداره نصف سینگل هوپ ایرانی داخلشون نبوده با این همه ایرانی پس باید تا حالا در سینگل هوپ گل میگرفتن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
دوست عزیز خیلی بخشید دیتا سنتری که اینطوری باشه که چندین نفر بریزند اونجا ( حالا هرچند تا ) و بعد کیفیتش خراب بشه بدرد سطل زباله میخوره اگر اینطوری باشه
مگر سینگل هوپ نیست الان حداقل حداقل 60% بیشتر هست که کمتر نیست شرکتهای هاستینگ و ارایه دهنده سرور اختصاصی و مجازی از اونجا دارن سرویس میدن کیفیتش هیچ تغیری نکرده حدود 1.5 سال پیش سرور اختصاصی داشتیم از اونجا همون کیفیتی که همون موقع داشت الان هم داره هیچ افتی نکرده
در ضمن توی این دیتا سنترهای که اسم بردین هیچ کدومشون حتی به انداره نصف سینگل هوپ ایرانی داخلشون نبوده با این همه ایرانی پس باید تا حالا در سینگل هوپ گل میگرفتن
منظور من از این صحبت ها ، این بود که ما در جا میزنیم روی دیتا سنتر ها ، میریزیم سرشون بعد با کلی شکوه میریزیم بیرون !
من چند ساله دارم کار می کنم . هیچ مشکلی هم نداشتم ! بحث پورت رو نداشتم که برادر ! ضمنا. هیچوقت دیتا سنتری رو مثل سینگل هوپ رو با این دیتا سنتر ها نمیشه مقایسه کرد !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
معمولا کیفیتش فرقی نمیکنه ، تنها مورد اینه که کاربر ایرانی ( بچه مچه ها ) خراب میشن اونجا
طرف یه سرور 50 یورو ای میگیره بعد انتظار داره دیتاسنتر با ساز این برقصه و هر کاری که میگن رایگان انجام بشه
یا اینکه بدون توجه به هیچی شروع میکنه به استفاده و بعد که مشکلات و اخطارها شروع میشه میاد تاپیک میزنه
میگه فلان دیتاسنتر فلانمون کرد و ... مثال نت دایرکت ، گیگا ، او وی اچ و .....