آقا کارت حرف نداره
عالیه
ممنونم ازت
ولی اگه یه آموزشی هم بذاری عالی میشه
چون خیلی کلی گفتی
الان تو پوشه قالب من 22 تا فایل هست کدومو ادیت کنم؟
تو کدوم دنبال اون خط ها بگردم؟
فکر کنم ساعت ها طول بکشه
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا کارت حرف نداره
عالیه
ممنونم ازت
ولی اگه یه آموزشی هم بذاری عالی میشه
چون خیلی کلی گفتی
الان تو پوشه قالب من 22 تا فایل هست کدومو ادیت کنم؟
تو کدوم دنبال اون خط ها بگردم؟
فکر کنم ساعت ها طول بکشه
خیلی جالبه. این تکنیک یا ترفند که از امکانات و قابلیت های موجود برنامه استفاده بشه. شاید خیلی از ماها این برنامه را دیده باشیم ولی به راه حل ساده به ذهنمون خطور نکرده بود که چرا تقویم رو به این روش ساده جلالی نکنیم.
من مثلاً خودم میدونستم که موتور قالب WHMCS برپایه SMARTY هست. یعنی با توجه به قواعد اون میشد خیلی کارها کرد. ولی به ذهنمون خطور نکرده بود که کد PHP بزنیم تو قالب برای شمسی سازی.
اینکه بگم کد خاصی نوشته نمیشه در روش شمسی سازی. همین. هیچ کس هم حق نداره دعوا کنه سراین قضیه که کدش ماله من. این در واقع یک ایده و ابتکار عمله. چیزی که همیشه جلوی چشممون بوده ولی ندیدیم.
کدهای jdf که توی اینترنت پر هست. و بصورت لایسنس آزاد ارائه میشه برای استفاده اون با PHP. در این پروژه فقط ایده مطرح هست. نه کد.
واقعاً نامردی هست کسی سر این فایل بخواد دعوا کنه.(واقعاً حقارت و خفت طرف رو میرسونه بخواد سر این فایل دعوا کنه و کپی رایت بالاش بزنه. بلکه خودش اولین متخلف و ناقض کپی رایت خواهد بود)
من که گفتم پست ها رو ویرایش کنید و مشکلمون هم که حل شد!(دریاهو و با زبان خوش و دوستانه)
---------- Post added at 03:36 AM ---------- Previous post was at 03:35 AM ----------
واقعا ازتون متشکرم
---------- Post added at 03:37 AM ---------- Previous post was at 03:36 AM ----------
بله حق با شماست
ساعت ها طول میکشه اموزش بروز شد!
بیشتر از هشت ساعت وقت گرفت!
با آموزش های دوست عزیزمون من شمسی کردم
---------- Post added at 11:23 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
فقط
این صفحه باز نمیشه
میزبان سایت - ناحیه کاربری
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
سلام دوستان کسی تونست شمسی کنه
من شمسی میکنم دیگه
ناحیه ی کاربری باز نمیشه
mckeen زحمت کشیدند و واسه من هم شمسی کردند
جا داره همین جا از ایشون تشکر کنم
سلام من می خوام در پنل کاربری هم شمسی هم میلادی نشون بده راهی هست
mckeen امکانش هست برای من هم شمسی کنی ؟